klockia logga

Varukorgen är tom

Patek Philippe

Begagnade Patek Philippe klockor

Patek Philippe Co, grundat 1839 i Genève med namnet Patek, Czapek Cie, är en exklusiv klocktillverkare. Sedan 1932 har det varit ett familjeföretag, vars armbandsur kostar mellan 100 000 och flera miljoner kronor.

Hem / BEGAGNADE KLOCKOR / Patek Philippe

Patek Philippe Värderingar

Patek's värderingar säkerställer inte bara perfektion av deras klockor utan också det konsekventa sättet som standarder har tillämpats sedan Patek Philippe grundades 1839. Allt vi gör bygger på våra medarbetares kompetens och kreativitet. Alla Patek-klockor är handgjorda av specialister som har fulländat sin expertis under åren. En behärskning av teknik, som överförs från generation till generation, kombinerat med Patek's hantverkares naturliga skicklighet och färdigheter.

Patek Philippe Kollektioner

Kreativitet har alltid legat i hjärtat av Patek Philippe och är tydlig i deras många kollektioner. Varje Patek kollektion ger dom möjlighet att uttrycka kreativitet och innovation på många sätt, vilket tillgodoser olika estetiska designer och ett varierat utbud av urverk. Dessa många uttrycksformer förenar urgammal hantverk med tekniska innovationer och inspirerar både urmakare och kunder.

Patek Philippe Engagemang

Patek's grundares engagemang 1839 att skapa de bästa klockorna i världen har upprätthållits av familjen Stern i fyra generationer. Idag tas detta ansvar personligen av Patek's president, herr Thierry Stern. Åtagandet att upprätthålla den långsiktiga integriteten och tillförlitligheten hos Patek's klockor bygger på de högsta nivåerna av klocktillverkningsexpertis i både skapandet av Patek's klockor och förmågan att serva och reparera alla klockor tillverkade av Patek Philippe sedan 1839. Detta åtagande säkerställer att klockor tillverkad idag kan med kärlek - och viss underhållsvård - överföras från generation till generation långt in i framtiden.

Patek Philippe Uppmärksamhet till detaljer

Den vikt Patek lägger vid eleganta former, ädla material, perfektion av ytbehandlingar och Patek's dekorativa teknik kräver ett tidskrävande arbete av utbildade specialister med många års erfarenhet. Det är standarderna som Patek följer, fastställda av Patek Philippe Seal, ett emblem för horologiska excellens, som gör det omöjligt för Patek att påskynda tiden det tar att göra en klocka utan att ta genvägar eller sänka kvalitet, vilket är något Patek inte kommer att göra.

Minst 1 års garanti

 Fysisk butik

 60 dagar öppet köp

KONTAKT

Klockia / Gotlands Ur AB | Hästgatan 24, 621 56 Visby | Sweden 
» E-post: info@klockia.se
» Om företaget

Telefon: 0498 - 27 12 90

Öppettider kundtjänst: Mån - Tor: 9.00 - 16.00

Öppettider i butiken:
Mån - Fre: 10.00 - 18.00
Lör: 10.00 - 15.00
Sön & övriga helgdagar: Stängt

NYHETSBREV & KAMPANJER

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

FÖLJ OSS PÅ:

                  

LEVERANS VIA:

BETALA MED:

klarna betalloggor

Copyright © 2003 - 2024 Gotland Ur AB, all rights reserved    |  » Sitemap   |  » Cookies / GDPR