klockia logga

Varukorgen är tom

Certina DS Action 2021

Certina DS Action Diver - Klassisk och mindre variant

Den nya mindre versionen har redan blivit en riktig succé. DS Action Diver har länge varit en favorit i Certina-kollektionen. 38 mm-versionen ser fantastisk ut på varje handled och visar upp den höga kvaliteten som dykarklockan är känd för, i en extra modern och kompakt design.

Tidigare i år släppte Certina en ny referens som många har väntat på. Ur den klassiska kollektion, Action Diver, lanseras nu en mindre variant. Den nya klockan mäter endast 38mm, vilket är en perfekt storlek. Det passar likaväl till män, som kvinnor. Stora eller små handleder. Den nya Certina DS Action Diver 38mm finns i nuläget i flera olika utföranden, men dock endast på länk. Välj mellan svart, grön eller blå tavla. Boet och länk finns i stål eller bicolor. Kollektionen DS Action Diver har alltid påvisat väldigt hög kvalité bland klockorna. Det är inget undantag i den nya 38mm. 

Mer om klockan. Dessa referenser från Certina har testats ner till imponerande 300m (30 ATM). Det är betydligt mer än vad liknande klockor klarar av, som ofta endast är vattentäta till 100m (10ATM). Klockorna är även ISO 6425 certifierade, vilket man endast får benämna klockor som uppfyller kraven för standarden. Du kan alltså använda klockan långt ner på djupet. 

I hjärtat av dessa modeller finns verket. Det är utrustad med vad de själva kallar, urmakarkonst 2.0. Klockorna går med hjälp av Powermatic-kalibern, som har en helt ny spiralfjäder i Nivachron. Det innovativa materialet har utvecklats för att öka resistensen mot magnetfält. Den schweiztillverkade spiralfjädern är, tack vare sin bas i titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturflukuationer och har utmärkt stöttålighet. 

Gångreserven är den tiden klockan tickar efter att den är uppdragen. Som namnet kanske avslöjar möjliggör det nya verket en gångreserv på upp till 80 timmar. Det är stor skillnad till andra referenser som endast håller klockan igång i 38-42 timmar. Du behöver alltså inte dra upp klockan på 3 dagar, vilket gör att du kan lägga av dig den i lugn och ro, och inte behöva ställa om när du väl börjar använda klockan igen. 

Hem / SENASTE OM KLOCKOR OCH SMYCKEN / Certina DS Action Diver

Tveka att inte höra av dig till oss om du vill ha hjälp med att hitta rätt klocka till just dig eller en vän. Du når oss via info@klocka.se, 0498 27 12 90 eller att besöka butiken i Visby. Missa inte heller våran nyhetssida där vi lägger upp nyheter varje vecka.

Lycka till

Minst 1 års garanti

 Fysisk butik

 60 dagar öppet köp

KONTAKT

Klockia / Gotlands Ur AB | Hästgatan 24, 621 56 Visby | Sweden 
» E-post: info@klockia.se
» Om företaget

Telefon: 0498 - 27 12 90

Öppettider kundtjänst: Mån - Tor: 9.00 - 16.00

Öppettider i butiken:
Mån - Fre: 10.00 - 17.00
Lör: 11.00 - 14.00
Sön & övriga helgdagar: Stängt

NYHETSBREV & KAMPANJER

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

FÖLJ OSS PÅ:

                  

LEVERANS VIA:

BETALA MED:

klarna betalloggor

Copyright © 2003 - 2024 Gotland Ur AB, all rights reserved    |  » Sitemap   |  » Cookies / GDPR