klockia logga

Varukorgen är tom

Certina Sea Turtle Conservancy - Klockan med det lilla extra

Engagemang i sköldpaddans tecken

I år, 2021, har den schweiziska klocktillverkaren Certina valt att tillägna sitt partnerskap med Sea Turtle Conservancy (STC) med en speciell referens. Årets DS Action Diver Sea Turtle Conservancy är en uppseendeväckande elegant dykarklocka med antimagnetisk Nivachron balansfjäder och STC-logga på bakboetten. Denna klocka uppfyller alla krav som anges i ISO-standard 6425 och är vattentät till 30 ATM. Klockan är utrustad med en skruvsäkrad krona och en enkelriktad roterande bezel. Klockans diameter mäter 38mm och är den perfekta storleken för både män och kvinnor. Låset som sitter fast på länken är perfekt för att använda både på land och till havs. Klockans box är samtida och hållbar. För första gången har Certina användt helt återvinningsbara material till själva etuiet, samt biologisk bomull och återvunnen polyester till kudden i asken. Dessa miljövänliga aspekter är perfekt anpassade för STC, som sedan 1959 har engagerat sig för att bevara havssköldpaddornas naturliga livsmiljöer. Certina, vars koncept Double Security (DS) har traditionellt alltid varit associerat med sköldpaddssymbolen. De har stöttat STC sedan 2017. 

Vad är STC?

The Sea Turtle Conservancy är tidigare känt som Caribbian Conservation Corporation. Det är en amerikansk icke-vinstdrivande medlemsorganisation baserad i Gainseville, Florida och grundades 1959 av sköldpadde-experten Dr. Archie Carr. Deras uppdrag är att bevara och återställa havssköldpaddpopulationen  i de karibiska havet som är utrotningshotade. Genom forskning, utbildning och förespråkande skapar STC en medvetenhet av de skydd och hur vi behöver agera för att återställa populationen. Det är ett viktigt uppdrag som STC jobbar mot och Certina vill vara med att bidra. STC har valt havssköldpaddor som fokus för sina bevarande insatser, delvis eftersom dessa forntida varelser är bland de viktigaste indiktatorerna för hälsan i världens marina och kustnära ekosystem. STC tror att oavsett om havssködpaddor i slutändan försvinner från planeten eller om de förblir en vild och blomstrande del av den naturliga världen, kommer det att tala om både planetens allmänna hälsa och människor förmåga att hållbart samexistera med mångfald på jorden. Tillsammans har Certina och STC åtagit sig att proaktivt skydda den hotade djurarten. 

Hem / SENASTE OM KLOCKOR OCH SMYCKEN / Certina - Sea Turtle Conservancy

Tveka att inte höra av dig till oss om du vill ha hjälp med att hitta rätt klocka till just dig eller en vän. Du når oss via info@klocka.se, 0498 27 12 90 eller att besöka butiken i Visby. Missa inte heller våran nyhetssida där vi lägger upp nyheter varje vecka.

Lycka till

Minst 1 års garanti

 Fysisk butik

 60 dagar öppet köp

KONTAKT

Klockia / Gotlands Ur AB | Hästgatan 24, 621 56 Visby | Sweden 
» E-post: info@klockia.se
» Om företaget

Telefon: 0498 - 27 12 90

Öppettider kundtjänst: Mån - Tor: 9.00 - 16.00

Öppettider i butiken:
Mån - Fre: 10.00 - 17.00
Lör: 11.00 - 14.00
Sön & övriga helgdagar: Stängt

NYHETSBREV & KAMPANJER

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

FÖLJ OSS PÅ:

                  

LEVERANS VIA:

BETALA MED:

klarna betalloggor

Copyright © 2003 - 2024 Gotland Ur AB, all rights reserved    |  » Sitemap   |  » Cookies / GDPR