klockia logga

Varukorgen är tom

Hem / GARMIN Fenix 6X Pro Solar - Kolgrå titan & svart silikonarmband*

Fri Frakt* ✓Minst 1 år garanti ✓60 dagar öppet köp ✓Prismatch*

Art.nr. 010-02157-21
Tillverkare Garmin
Modell Fenix
Dam / Herr Damklocka, Herrklocka
Glas Power Glass
Diameter 51 mm
Höjd 51 mm
Tjocklek 15 mm
Boett Fiberförstärkt Polymer, Titan
Boett färg Svart
Armband Silikon
Armband färg Svart
Armbands bredd 26 mm
Vattentät Ja
Klassifikation 10 BAR (bad/simning)
Urverk Solenergiladdning, Smartwatch
Datum Ja
Dag Ja
Tidtagning Ja
Larm Ja

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 3 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

HÅLL LADDNINGEN UPPE PÅ DINA ÄVENTYR MED HJÄLP AV SOLENERGI

fēnix 6X Pro Solar är vår första klocka som erbjuder solenergiladdning, och sätter inga gränser för hur långt du kan gå. Det 1,4 tum stora Power Glass™-glaset använder solljuset för att förlänga batteritiden på dina äventyr.

Solljuset ger klockan ett energitillskott som förlänger tiden mellan laddningarna
Dynamisk PacePro™-funktion hjälper dig att springa smartare över olika typer av terräng
Förinlästa skidkartor för 2 000 skidorter över hela världen
Synkronisera dina favorit- streamingstjänster och lyssna på musik utan din telefon
Få upp till 24 dagar av batteritid med solenergiladdning. Det räcker mer än nog för en treveckorsexpedition

KVALITET OCH DESIGN
Robust men sofistikerad design med en stor skärm på 1,4 tum som är 36 % större än tidigare fēnix-modeller. Den är testad efter amerikanska militärstandarder för värme-, stöt- och vattentålighet.

FÖRSTKLASSIGA MATERIAL
Anpassa utseendet efter din livsstil genom att förändra din exklusiva infattning i titan med beläggning av titan eller diamantliknande kol med en mängd olika QuickFit-band

SPORTAPPAR
Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terränglöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf med mera.

SKIDDATA
Den här profilen kan skilja på skidåkning och klättring och visar sedan mätvärden som är specifika för stigning och höjdminskning.

ANIMERADE TRÄNINGSPASS
Den här klockan har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som du kan visa på klockskärmen. Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta fler på Garmin Connect™.

POWER MANAGER
Se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du kan göra ändringar som förlänger batteritiden.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Utökad teknik för optisk pulsmätning *1 mäter intensiteten i din träning och pulsvariabilitet Den fungerar till och med under vatten.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™
Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.

VÄTSKEKONTROLL
Det är viktigt för hälsans skull att dricka ordentligt med vatten. Registrera ditt dagliga vattenintag för att undvik uttorkning och för att se hur konsekvent ditt intag är från dag till dag.

PRESTATIONSDATA
Visa avancerade träningsdata som omfattar löpningsdynamik *1, VO2 Max justerat efter värme och höjd, återhämtningsrådgivare och mycket mer.

PACEPRO-TEKNOLOGI
En av de första i sitt slag PacePro-funktionen hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad vägledning när du springer.

GOLFBANOR
Få tillgång till CourseView-kartor för fler än 41 000 golfbanor runt om i världen och få knappfunktioner och funktionen PlaysLike-avstånd.

BATTERI MED SOLENERGILADDNING
Få upp till 21 dagars batteritid i smartwatch-läge med ytterligare 3 dagar vid solenergiladdning3 och 15 timmar i GPS-läge med musik plus en extra timme vid solenergiladdning *3.

CLIMBPRO
Använd stigningsplaneraren ClimbPro på hämtade banor för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning.

STÖD FÖR MULTI-GNSS
Få åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att bättre navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS.

ABC-SENSORER
Navigera nästa spår med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och treaxlad elektronisk kompass.

PULSE OX-SENSOR
Vid höjdacklimatisering och sömnregistrering mäter en pulsoximetrisensor *2 ljusstrålar vid handleden för att mäta hur väl kroppen absorberar syre.

ANDNINGSREGISTRERING
Se hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yogaaktiviteter.

EXPEDITIONSLÄGE
Vandra långa sträckor mellan uppladdningarna. Expeditionsläget, en GPS-referens med ultralåg förbrukning, håller i flera veckor.

TOPOACTIVE-KARTOR ÖVER EUROPA OCH SKIDKARTOR
Använd TopoActive-kartor över Europa för att navigera under dina äventyr. Visa pistnamn och svårighetsgrader för 2 000 skidorter runtom i världen.

ROUND-TRIP ROUTING
Ange en sträcka som du vill resa och få föreslagna rutter som tar dig tillbaka till startpunkten. Trendline™-ruttdragning efter popularitet hjälper dig att hitta de bästa lokala stigarna.

TURN-BY-TURN-NAVIGERING
Följ en rutt eller bana med hjälp av vägbeskrivningar sväng för sväng, som meddelar dig i förväg när nästa sväng närmar sig.

SMARTA AVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel enhet.

MUSIKAPPAR
Lagra upp till 2 000 låtar, eller få åtkomst till förinstallerade streamingsappar från kompatibla tjänster,. bland annat Spotify® och Deezer, och lyssna i hörlurar med Bluetooth®-teknik.

GARMIN PAY
Susa igenom kassan med Garmin Pay, kontaktlös betalningslösning via deltagande leverantörer.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER
Om du känner dig osäker eller om din klocka känner av att en olycka har inträffat skickar funktionerna för assistans och händelsedetektering5 din plats till nödkontakterna.

CONNECT IQ™
Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ.

*1  Noggrannhet vid aktivitetsmätning och träningsdata
*2 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.
*3 Användning hela dagen med tre timmar per dag utomhus i förhållanden med 50 000 lux.
*4 Användning i förhållanden med 50 000 lux.
*5 När den är ihopparad med en kompatibel telefon. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety.

Skriv en recension

Minst 1 års garanti

 Fysisk butik

 60 dagar öppet köp

KONTAKT

Klockia / Gotlands Ur AB | Hästgatan 24, 621 56 Visby | Sweden 
» E-post: info@klockia.se
» Om företaget

Telefon: 0498 - 27 12 90

Öppettider kundtjänst: Mån - Tor: 9.00 - 16.00

Öppettider i butiken:
Mån - Fre: 10.00 - 17.00
Lör: 11.00 - 14.00
Sön & övriga helgdagar: Stängt

NYHETSBREV & KAMPANJER

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

FÖLJ OSS PÅ:

                  

LEVERANS VIA:

BETALA MED:

klarna betalloggor

Copyright © 2003 - 2024 Gotland Ur AB, all rights reserved    |  » Sitemap   |  » Cookies / GDPR