klockia logga

Varukorgen är tom

Den perfekta golfpartnern på handleden. Garmin golfklockor kombinerar avancerad GPS-teknik, golfdata och stil för att ge en optimal golfupplevelse.

GARMIN GOLFKLOCKOR

Förstklassiga golfklockor med GPS som samlar in information du behöver och ger dig de bankartor du behöver.

Garmin har gjort banbrytande framsteg inom golf, från driving rangen till den sista putten. Garmins enheter omfattar launch monitorer, avståndsmätare och smartwatches så att du kan minska antalet slag. Du får all information och alla data du behöver för att spela på bästa nivå – oavsett ålder eller kunskapsnivå. Spela din bästa golf någonsin och öka spelhastigheten med Garmins intuitiva golfenheter med GPS som ger dig avstånd och omfattande golffunktionalitet för tusentals förinlästa internationella banor.

Hem / KLOCKMÄRKEN / Garmin / Garmin Golfklockor

Garmin klocka i helsvart design med grå boett. Klockarmbandet är svart i silikon och urtavlan är smartwatch med golfbana.

Garmin Approach S42

Garmin Approach S62

Garmin Approach S70

Garmin klocka en grön golfklocka med ett armband som är helgrönt och med rostfritt stål. Gröna detaljer och varierande urtavla.

Garmin Marq Golfer

GARMIN APPROACH S42

SPELA MED SJÄLVFÖRTROENDE
Ta ditt spel till nästa nivå med Approach S42, en smartwatch med GPS för golf som är utformad för att sänka ditt score på banan och även passa din stil utanför banan.

Om du tittar in i solen kan det påverka ditt slag, men inte din förmåga att läsa klockan.

Åk till någon av de mer än 42000 förinlästa banorna och spela som om du varit där tidigare.

Känn till avståndet och klara det bättre. Med Greenvy kan du placera flaggan manuellt.

Slå ett slag och spåra var bollen landade med funktionen AutoShot.

Mer än bara en golfklocka. Bär den dygnet runt och få smartaviseringar, mät steg med mera.

Om du vill spela golf 15 timmar i sträck så finns det nog med batteritid i denna klockan.

Garmin klocka i helsvart design med grå boett. Klockarmbandet är svart i silikon och urtavlan är smartwatch med golfbana.

Garmin Approach S42 Grå / Svart

Garmin klocka en helvit golfklocka med silvrig boett och silvriga detaljer. Klockarmbandet är vitt i silikon. Urtavlan är en smartwatch

Garmin Approach S42  - Vit

Garmin klocka är en beige golfklocka med roséguldiga detaljer och boetten är i roséguld. Klockarmbandet är beiget i silikon.

Garmin Approach S42 Rosé / Sandfärg

AUTOSHOT™

Funktionen AutoShot™ registrerar automatiskt plats och avstånd för alla slag längs fairwayen så att du kan analysera rundan i appen Garmin Golf™ då du har spelat klart.

GREEN VIEW

Med den här funktionen kan du se greenens form och layout och du kan manuellt dra och släppa flaggan till dagens position så att du kan få mer exakt avstånd.

AKTIVITETSMÄTARE

Approach S40 har inbyggda sensorer för att registrera vardagsaktiviteter2 som steg och sömn. Den innehåller också förinstallerade sportprofiler.

SMARTWATCH

Det har även smarta funktioner som kan användas utanför banan, som smartaviseringar. Ta emot e-post, sms och andra aviseringar från en kompatibel smartphone – direkt på klockan.

GARMIN APPROACH S62

WE’VE GOT YOUR GAME
Approach S62 är en förstklassig golfklocka med GPS som samlar in den viktiga information som du behöver och ger dig de bankartor du behöver, direkt på din handled.

Här kommer solen. Och klockans skärm går fortfarande att läsa.

Med mer än 41 000 förinlästa banor kan du se din på din handled.

En caddie som är vid din sida hela tiden och som vet vad du ska slå och var du ska sikta.

Vill du ha avancerade data, turneringar och mer? Hämta Garmin Golf™-appen.

Anslut till mer än banan. Få aviseringar direkt till klockan.

Vill du spela dygnet runt? Det kan du nästan, med GPS-läget som fungerar i upp till 20 timmar.

Garmin golfklocka i svart med ett svart armband i silikon. Urtavlan är svart med visning av vinden i rött och grönt och dess siffror i vitt.

Garmin Approach S62 Svart

Garmin golfklocka i svart med ett vitt armband i silikon. Urtavlan är svart med visning av vinden i rött och grönt och dess siffror i vitt.

Garmin Approach S62 Vit

STÖRRE SKÄRM
Den stora, lättlästa pekskärmen i färg på 1,3 tum är 17 % större än Approach S60, så att din upplevelse blir mycket bättre.

ANPASSNINGSBARA URTAVLOR
Hämta egna urtavlor, appar och widgets från Connect IQ™. Du kan också anpassa din klockas utseende med ett foto från din mobila enhet.

LIKA BRA UTANFÖR BANAN
Oavsett om du precis avslutat en runda och är i klubbhuset eller om du ska ut på stan passar Approach S62 utmärkt som din klocka.

VIRTUAL CADDIE
Få hjälp från din caddie direkt i handleden. Virtual Caddie tar hänsyn till vindhastighet och vindriktning och föreslår en klubba baserat på avståndet du normalt slår med just den klubban.

VINDHASTIGHET OCH VINDRIKTNING
Klockan visar vindhastighet och vindriktning, vilket underlättar ditt val av klubba och i vilken riktning du ska slå.

41 000 FÖRINLÄSTA BANOR
Klockan levereras med mer än 41 000 förinlästa CourseView färgkartor över golfbanor i hela världen. Hämta uppdateringar för banorna du spelar på mest.

PLAYSLIKE DISTANCE
Funktionen PlaysLike Distance justerar enheter med hänsyn till slag uppför och nedför.

GREEN VIEW
Funktionen Green View visar varje greens riktiga utformning, oavsett var du befinner dig på banan, och gör att du kan dra och släppa flaggan för mer exakthet.

PÅ GREENEN
Få snabbt en bild av den främre delen, mitten och den bakre delen av greenen, så att du kan slå det slag du vill.

PINPOINTER
När du befinner dig i döda vinklar talar funktionen PinPointer om för dig i vilken riktning flaggan finns, så att du kan få ut mesta möjliga av varje slag.

HINDERVY
Med den här funktionen kan du snabbt bläddra genom varje hinder på kartan och se viktig avståndsinformation, så att du vet vad du ska undvika.

HÅLL KOLL OCH RÄKNA POÄNG
AutoShot spelregistreringen identifierar automatiskt *1 slagavstånd. Kombinera det med tillvalet Approach® CT10-sensorer för klubbregistrering för att få bättre registrering.

MER STATISTIK
Kombinera med Garmin Golf-appen för att se analyser av ditt spel, delta i resultattavlor och turneringar och få mer information om ditt spel.

SMARTAVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone.

HÅLL DIG PÅ BANAN
Ta del av förinlästa aktivitetsprofiler för löpning, cykling, simning och mycket mer. Och få funktioner för aktivitetsspårning *3.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Förbättrad teknik för pulsmätning *3 mäter intensiteten i dina träningsaktiviteter och hur hårt du arbetar under aktiviteten.

PULSE OX
Använd funktionen Pulse Ox *4 för att mäta blodets syrsättningsnivå och ta reda på mer om din hälsa och träning.

BATTERI
Det inbyggda, uppladdningsbara batteriet håller i upp till 14 dagar i smartwatch-läge och 20 timmar i GPS-läge.

*1 Bollens läge och träff på bollen kan påverka den automatiska slagräkningen. Puttar registreras inte. Vissa slag, särskilt bunkerslag och chipslag, kanske inte alltid registreras.
*2 Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande.
*3 Noggrannhet för aktivitetsmätning.
*4 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.

GARMIN APPROACH S70

Premium smartwatch för golf med AMOLED-skärm

Approach® S70 är den perfekta smartklockan för golfspelare. Med en fantastisk 1,2-tums eller 1,4-tums AMOLED-skärm och över 43 000 golfbanor erbjuder Garmins premium smartwatch alla funktioner du behöver för att förbättra ditt spel och sänka ditt handikapp. Den har förbättrad virtuell caddie, PlaysLike-avstånd, och green-konturdata (kräver Garmin Golf™-medlemskap). Med upp till 16 dagars batteritid, aktivitetsprofiler för träning och sömnövervakning kan du hålla koll på din hälsa och prestera bättre på banan.

MYCKET LJUSSTARK AMOLED-PEKSKÄRM PÅ 1,4″ ELER 1,2"

FLER ÄN 43 000 FÖRINLÄSTA BANOR FRÅN HELA VÄRLDEN

FÅ KLUBBFÖRSLAG BASERAT PÅ DIN PRESTATION OCH VIND1

FÖRBÄTTRAT PLAYSLIKE-AVSTÅND

HÄLSOREGISTRERING OCH AKTIVITETSMÄTNING DYGNET RUNT

SNYGG, LÄTT MODELL OCH KERAMISK INFATTNING

Garmin Approach S70 47mm - Svart

Garmin Approach S70 42mm - Vit

Garmin Approach S70 42mm - Grå

GARMIN MARQ GOLFER

THE DRIVE FOR EXCELLENCE, RESTORED
MARQ Golfer speglar din passion för sporten. Det är den enda moderna tool watch med smarta funktioner, 42 000 förinlästa golfbanor och med den mest avancerade registreringen av ditt golfspel någonsin.

Garmin marq 2 golfer från sidan

SPELA FÖR ATT VINNA MED DEN KERAMISKA INFATTNINGENS 18 SPECIALETSADE HÅLMARKERINGAR

Garmin marq 2 golfer på man

EN KLOCKA SOM ÄR GJORD FÖR ATT HÅLLA, PRECIS SOM DU TILLVERKAD AV TITAN AV KLASS 5

Garmin marq 2 golfer från framsidan

ETT KUPOLFORMAT SAFIRGLAS GER EN KRISTALLKLAR BILD AV DISPLAYEN

Garmin marq 2 golfer på handleden

FANTASTISK AMOLED-SKÄRM OCH RESPONSIV PEKSKÄRM

Garmin marq 2 golfer närbild

PRESTATION OCH STIL MED NYLONARMBAND I FRANSK JACQUARDVÄV

Garmin marq 2 golfer på handleden

GE ALLT MEDAN DEN VIRTUELLA CADDIEN HJÄLPER DIG MED KLUBBFÖRSLAG OCH SIKTE

VIRTUELL CADDIE

Få hjälp från en caddie direkt på handleden när den paras ihop med en kompatibel smartphone. Virtuell caddie tar hänsyn till vindhastighet och -riktning och föreslår en klubba baserat på avståndet du normalt slår med just den klubban.

VINDHASTIGHET OCH -RIKTNING

Klockan visar vindhastighet och -riktning vilket gör det mycket enklare att lista ut vilken klubb som ska användas och i vilken riktning du ska svinga.

42000 FÖRINLÄSTA BANOR
Klockan levereras med mer än 42 000 förinlästa CourseView-färgkartor över golfbanor i hela världen. Hämta uppdateringar för banorna du spelar på mest.

KLUBB-REGISTRERING

Para ihop klockan med de medföljande klubbspårnings-sensorerna Approach® CT10 för mer avancerade spårningsfunktioner, inklusive platser, avstånd och klubbtyp.

PLAYSLIKE-AVSTÅND

Med playslike-avstånd justeras enheter med hänsyn till slag uppför och nedför.

GREEN VIEW

Med green view visas varje greens riktiga utformning, oavsett var du befinner dig på banan, och gör att du kan dra och släppa flaggan för mer exakthet.

PÅ GREENEN

Få snabbt avstånd till den främre, mittre och bakre delen av greenen, så att du kan slå som du önskar.

PINPOINTER

När du befinner dig i döda vinklar talar funktionen PinPointer om för dig i vilken riktning flaggan finns, så att du kan få ut mesta möjliga av varje sving.

HINDERVY

Med den här funktionen kan du snabbt bläddra genom varje hinder på kartan och se viktig avståndsinformation, så att du vet vad du ska undvika.

DATA FÖR GREEN-KONTURER

Planera ditt bästa inspelsslag och sänk putten med data för green-konturer. Med ditt aktiva medlemskap i appen Garmin Golf™ kan du se greenens lutningsriktning på utvalda banor direkt på enheten.

JETLAG-VÄGLEDNING

Minimera effekterna av jetlag med hjälp av vägledning om ljusexponering, sömnschema och träning på din nästa långdistansresa. Ange dina reseuppgifter i kalendern i appen Garmin Connect™ och följ hur din biologiska klocka anpassar sig till den nya destinationen (kommer snart).

Garmin marq 2 golfer puls

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN

Klockan mäter hela tiden puls *2 och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, till och med när du simmar.

HEALTH SNAPSHOT™

Logga ett 2-minuterspass för att registrera viktig statistik, till exempel puls, pulsvariabilitet, pulsoximetri3, andning och stress. Skapa sedan en rapport med den statistiken och dela den via Garmin Connect-appen på din kompatibla smartphone.

Garmin marq 2 golfer sömn

SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING

Få en komplett överblick över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn *2. Visa allt i en särskild widget som innehåller din sleep score och insikter.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™

Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.

PULSE OX-SENSOR

Du kan kontrollera din pulsoximetri för att få information om hur din syrenivå anpassar sig efter den tunna luften på hög höjd *3.

STRESSÖVERVAKNING

Pulsvariabilitet används för att beräkna din stressnivå, så att du kan se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag.

SPORTAPPAR

Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera.

TRAINING READINESS

Från det ögonblick du vaknar får du en poäng på hur redo du är för träning baserat på sömnkvalitet, återhämtning, träningsbelastning med mera, så att du kan avgöra om det är en bra dag att köra hårt – eller att ta det lugnt.

HRV-STATUS

Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, träning och återhämtning med pulsvariabilitet medan du sover, baserat på teknologi som utvecklats av vårt team från Firstbeat Analytics™.

TRÄNINGSSTATUS

Med hjälp av nya indikatorer som HRV-status, din senaste träningshistorik och dina senaste prestationer får du enkelt inblick i din totala ansträngning – och oavsett om du tränar produktivt, har en topp eller anstränger dig.

ANIMERADE TRÄNINGSPASS

Detta är en träningsklocka som har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som visas på klockskärmen. Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta fler från vårt online community Garmin Connect™ när din smartklocka är parkopplad till din kompatibla enhet.

GARMIN COACH

De kostnadsfria anpassningsbara träningsprogrammen innehåller råd från experttränare och anpassas efter dig och dina mål. Träningspassen synkroniseras direkt till klockan från Garmin Connect.

PACEPRO™

Den unika funktionen PacePro hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad guidning på löpturen.

VO2 MAX

Träna smartare med VO2 Max, en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera. Det anpassar sig efter terränglöpning och tar hänsyn till prestationsförändringar som kan orsakas av hög värme eller hög höjd.

PRESTATIONSDATA

Visa avancerade träningsdata som omfattar uppskattningar för löpdynamik, VO2 Max, återhämtningsrådgivare och mer.

UTHÅLLIGHET I REALTID

Använd uthållighetsdata i realtid för att följa och kontrollera din ansträngning, så att du inte tar ut dig för mycket i början av löp- eller cykelturen.

DAGLIGA FÖRSLAG PÅ TRÄNINGSPASS

Visa hela veckans dagliga föreslagna träningspass, som anpassar sig efter varje löprunda för att matcha din prestation och återhämtning samt de lopp som är inplanerade i din kalender i appen Garmin Connect.

SATIQ™-TEKNOLOGI

Multi-band GNSS och SatIQ-teknologi ger dig överlägsen positionerings-noggrannhet i alla miljöer samtidigt som den optimerar enhetens batteritid.

ABC-SENSORER

Navigera nästa rutt med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass.

Garmin marq 2 golfer topoactive kartor

TOPOGRAFISKA KARTOR ÖVER FLERA KONTINENTER

TopoActive-kartor över Europa är förinlästa så att du hittar rätt när du utforskar världen. Visa terrängkonturer, höjder, bergstoppar, parker, kustlinjer, floder, sjöar och andra geografiska objekt. Hämta ytterligare kartor från hela världen via Wi-Fi®-anslutning.

CLIMBPRO

Använd stigningsplaneraren ClimbPro för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning, samt nedstigningar och platta partier.

SKIDKARTOR

Ge dig ut med förinlästa topografiska kartor och visa namn på pister och svårighetsnivåer för mer än 2 000 skidorter runtom i världen.

Garmin marq 2 golfer meddelande

SMARTAVISERINGAR

Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är parkopplad med en kompatibel smartphone.

Garmin marq 2 golfer aktier

STOCK TRACKER

Håll koll på upp till 50 av dina favoritaktier *4 – direkt på handleden – med appen Stocks. Kontrollera snabbt och enkelt dina aktier och övervaka pris och trender under dagen.

Garmin marq 2 golfer betalning

TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY™

Betala snabbt och enkelt med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay via deltagande leverantörer.

Garmin marq 2 golfer musik

MUSIKAPPAR

Du kan enkelt hämta låtar från ditt Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang). Använd trådlösa hörlurar för att lyssna utan telefon.

CONNECT IQ™

Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält samt hämta appar och widgetar från Connect IQ när din smartphone är ihopparad med en kompatibel enhet.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGS-FUNKTIONER

När klockan och telefonen är ihopparade kan ett meddelande med din befintliga plats skickas till dina kontakter manuellt eller – under utvalda utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor *6.

*1 Bollens läge och träff på bollen kan påverka den automatiska slagräkningen. Puttar registreras inte. Vissa slag, särskilt bunkerslag och chipslag, kanske inte alltid registreras.
*2 Noggrannhet för aktivitetsmätning.
*3 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.
*4 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone. All information som tillhandahålls av appen Garmin Stocks Tracker tillhandahålls endast i informationssyfte och är inte avsedd för handels- eller investeringsändamål. Se Twelvedata.com/stocks för aktiebörser som omfattas av appen Stocks.
*5 Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande.
*6 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety.

Wi-Fi är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance. SPOTIFY och Spotify-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Spotify AB. Amazon Music och alla tillhörande logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag.

Alla golfklockor från Garmin

Garmin

46 mm

Lagerstatus-ikon

Ca 5 till 7 vardagar

GARMIN MARQ Golfer Gen 2 - Carbon Edition

010-02722-21

Vårt pris: 

36 849

kr

Garmin

46mm

Lagerstatus-ikon

I lager

GARMIN MARQ Golfer Gen 2

010-02648-21

Vårt pris: 

23 899

kr

Garmin

47 mm

Lagerstatus-ikon

I lager

GARMIN Approach® S62 - Vit

010-02200-01

Vårt pris: 

5 999

kr

Garmin

47 mm

Lagerstatus-ikon

I lager

GARMIN Approach® S62 - Svart

010-02200-00

Vårt pris: 

5 999

kr

Garmin

47 mm

Lagerstatus-ikon

I lager

GARMIN Approach S70 47mm

010-02746-12

Vårt pris: 

8 849

kr

Garmin

42 mm

Lagerstatus-ikon

Ca 5 till 7 vardagar

GARMIN Approach S70 42mm

010-02746-10

Vårt pris: 

7 999

kr

Garmin

42 mm

Lagerstatus-ikon

I lager

GARMIN Approach S70 42mm

010-02746-11

Vårt pris: 

7 999

kr

Garmin

43.5mm

Lagerstatus-ikon

I lager

GARMIN Approach S42 Roséguld med ljust sandfärgat

010-02572-02

Vårt pris: 

3 299

kr

Garmin

43.5mm

Lagerstatus-ikon

I lager

GARMIN Approach S42 Polerat silver med vitt armban

010-02572-01

Vårt pris: 

3 299

kr

Garmin

43.5mm

Lagerstatus-ikon

I lager

GARMIN Approach S42 Grå med svart armband

010-02572-00

Vårt pris: 

3 299

kr

Se hela vårt sortiment av klockor från Garmin

Minst 1 års garanti

 Fysisk butik

 60 dagar öppet köp

KONTAKT

Klockia / Gotlands Ur AB | Hästgatan 24, 621 56 Visby | Sweden 
» E-post: info@klockia.se
» Om företaget

Telefon: 0498 - 27 12 90

Öppettider kundtjänst: Mån - Tor: 9.00 - 16.00

Öppettider i butiken:
Mån - Fre: 10.00 - 17.00
Lör: 11.00 - 14.00
Sön & övriga helgdagar: Stängt

NYHETSBREV & KAMPANJER

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

FÖLJ OSS PÅ:

                  

LEVERANS VIA:

BETALA MED:

klarna betalloggor

Copyright © 2003 - 2024 Gotland Ur AB, all rights reserved    |  » Sitemap   |  » Cookies / GDPR