klockia logga

Varukorgen är tom

Bruce Lee Limited Edition Seiko 5 Sports

55th Anniversary Bruce Lee Limited Edition - En hyllning till en legendarisk kampsportsikon

Seiko 5 Sports 55th Anniversary Bruce Lee Limited Edition är en unik klocka som släppts för att fira 55-årsjubileet av Seiko 5 Sports-serien och hylla den legendariska kampsportikonen Bruce Lee. Denna begränsade upplaga kombinerar stil och prestanda och är en eftertraktad samlarobjekt för både klockentusiaster och Bruce Lee-fans.

Denna speciella klocka är full av symbolik och inspirerad av Bruce Lees liv och filosofi. Den framträdande draken på urtavlan representerar hans kraft och energi inom kampsporten, medan boetten graverats med den välkända frasen "Att använda ingen väg som väg; att ha ingen begränsning som begränsning" som är kärnan i Bruce Lees kampsportsfilosofi. Seiko 5 Sports 55th Anniversary Bruce Lee Limited Edition är således en konstnärlig hyllning till en av världens mest ikoniska kampsportfigurer och representerar samtidigt Seikos långa historia av kvalitet och innovation inom klocktillverkning. Det är en klocka som förenar både stil och djup mening.

Hem / SENASTE OM KLOCKOR OCH SMYCKEN / Bruce Lee Limited Edition Seiko 5 Sports

Designen är full av symbolik:

Draken: Draken, som Bruce Lee ritade under sitt liv, är tydligt avbildad på urtavlan. Draken var en viktig symbol för Bruce Lee och representerar hans kraft och energi inom kampsporten.

Boetten: Boetten, den yttre ringen på klockan, representerar anden av Jeet Kune Do. Boetten är graverad med en fras som översätts till "Att använda ingen väg som väg; att ha ingen begränsning som begränsning." Denna fras är kärnan i Bruce Lees filosofi om kampsport och livet, där han betonade att man bör vara öppen för olika stilar och inte låta sig begränsas av traditionella metoder.

Denna klocka är en konstnärlig hyllning till Bruce Lees liv och filosofi, och den kombinerar både hans egna skapelser och hans kampsportsliga visdom på ett meningsfullt sätt.

Klockans rem är omsorgsfullt utformad med tanke på Bruce Lees stil och påminner om klädseln som används inom kung fu:

Svart läderrem: Läderremmen är utformad för att påminna om klädseln som bärs inom kung fu, och på insidan av remmen finns en drakdesign. Detta ger en subtil koppling till Bruce Lees koppling till kampsport och dess estetik.

Nylonrem: En nylonrem i samma färg som den gula träningsdräkten som Bruce Lee bar kommer också att ingå. Denna rem är en direkt hyllning till Bruce Lees ikoniska gula dräkt och är ett sätt att hedra hans minnesvärda stil.

Dessa två remalternativ ger klockan en extra touch av autenticitet och är en hyllning till Bruce Lees ikoniska utseende och inverkan på kampsportvärlden och populärkulturen.

Baksidan

Baksidan av klockboetten är av glas och pryds av Jeet Kune Do:s kärnsymbol, som är baserad på yin-yang-symbolen. Baksidan är också märkt med "Limited Edition" och serienumret för att bekräfta att det är en begränsad upplaga av klockan.

Observera att den faktiska produkten kan skilja sig i utseende från bilden som visas, men den kommer fortfarande att inkludera dessa symboliska element och detaljer som är kopplade till Bruce Lee och Jeet Kune Do. Detta ger klockan en extra dimension av betydelse och exklusivitet.

Ask

För att hedra samarbetet är klockan förpackad i en speciellt utformad låda som bär Bruce Lees signatur. Denna unika förpackning ger en extra nivå av exklusivitet och gör klockan till en minnesvärd samlarobjekt för alla Bruce Lee-fans och klockentusiaster. Det är en vacker gest för att hedra Bruce Lees arv och inflytande på kampsport och populärkultur.

Tveka att inte höra av dig till oss om du vill ha hjälp med att hitta rätt klocka till just dig eller en vän. Du når oss via info@klockia.se, 0498 27 12 90 eller att besöka butiken i Visby. Missa inte heller vår nyhetssida där vi lägger upp nyheter varje vecka.

Minst 1 års garanti

 Fysisk butik

 60 dagar öppet köp

KONTAKT

Klockia / Gotlands Ur AB | Hästgatan 24, 621 56 Visby | Sweden 
» E-post: info@klockia.se
» Om företaget

Telefon: 0498 - 27 12 90

Öppettider kundtjänst: Mån - Tor: 9.00 - 16.00

Öppettider i butiken:
Mån - Fre: 10.00 - 17.00
Lör: 11.00 - 14.00
Sön & övriga helgdagar: Stängt

NYHETSBREV & KAMPANJER

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

FÖLJ OSS PÅ:

                  

LEVERANS VIA:

BETALA MED:

klarna betalloggor

Copyright © 2003 - 2024 Gotland Ur AB, all rights reserved    |  » Sitemap   |  » Cookies / GDPR