klockia logga

Varukorgen är tom

SWATCH Art Journey 2024 - Tate

Swatch X Tate Gallery Collection

I samarbete med de berömda Tate-gallerierna firar Swatch en sann resa genom tid, genre och självuttryck. Swatch X Tate Gallery Collection är ett urval av bärbara mästerverk, inspirerade av konstnärer som är kända för sitt gränsöverskridande, sin innovation och sin positiva provokation. Följ med Swatch på Art Journey 2024 och se vart konsten tar dig!

Med fyra olika lokaler visar de världsberömda Tate-gallerierna historiska, moderna och samtida mästerverk, inklusive över 70 000 målningar, skulpturer och installationer. Här finns också Tate Modern Lates, en serie kostnadsfria evenemang efter stängningsdags som hämtar inspiration från Tates utställningar och hyllar konst i alla dess former.

Hem / SENASTE OM KLOCKOR OCH SMYCKEN / SWATCH Art Journey 2024 - Tate Gallery Collection

SWATCH Matisse's Snail SWATCH X TATE GALLERY

SWATCH MATISSE’S SNAIL

Matisse bidrog till att revolutionera bildkonsten i början av 1900-talet, från måleri till papperscollage. Den här klockan har hans berömda snigelutskärningar över urtavlan och det transparenta armbandet i en spiral av livfulla färger.

KÖP

SWATCH BOURGEOIS’S SPIRALS

Spiralen är en symbol som förekommer ofta i Bourgeois verk. Även på denna klocka är varje kurva en återspegling av de många betydelser som konstnären har gett detta intrikata motiv: tillit, frihet och en pulserande våg av positiv energi. Tack vare SwatchPAY! har du alla tre när du enkelt gör säkra kontaktlösa betalningar var du än befinner dig på din resa.

KÖP
SWATCH Bourgeois's Sprirals SWATCH X TATE GALLERY
SWATCH BARNS-GRAHAM’S ORANGE AND RED ON PINK swatch art journey 2024

SWATCH BARNS-GRAHAM’S ORANGE AND RED ON PINK

Färgglädjen i Barns-Grahams konstverk kommer till sin fulla rätt i denna färgglada klocka. De rika färgerna och de fritt flödande penseldragen accentueras av slående svarta indexmarkeringar på glaset.

KÖP

SWATCH TURNER’S SCARLET SUNSET

Den här klockan visar Turners mästerskap när det gäller ljus och färg och har ett kalenderhjul som ändras efter solen, gradvis skiftar nyanser och animerar konstnärens vackra skildring av en solnedgång.

KÖP
Swatch klocka LEGER’S TWO WOMEN HOLDING FLOWERS swatch art journey 2024

SWATCH LEGER’S TWO WOMEN HOLDING FLOWERS

Léger var känd för sin avantgardistiska anda som återspeglas i denna färgstarka klocka. Det livfulla armbandet och urtavlan fångar essensen av kubismen och konstnärens utforskande och hyllande av form.

KÖP

SWATCH CHAGALL’S BLUE CIRCUS

I de livfulla färgerna i Chagalls drömlika värld kommer cirkusens nyckfullhet till liv. På armbandet balanserar en akrobat på sin trapets i ett ögonblick av drömlik magi. En måne och ett öga som balanserar på visaren ger liv åt klockans dynamiska rörelse.

KÖP
swatch art journey CHAGALL’S BLUE CIRCUS
Swatch MIRO’S WOMEN & BIRD IN THE MOONLIGHT Swatch art journey

SWATCH MIRO’S WOMEN & BIRD IN THE MOONLIGHT

Miró ger oss en inblick i sitt symboliska bildspråk, som väcker glädje vid varje blick. Den här klockan sprider den ikoniska bilden över urtavlan och armbandet, med indexmarkeringar på glaset för att ge extra djup.

KÖP

Tveka att inte höra av dig till oss om du vill ha hjälp med att hitta rätt klocka till just dig eller en vän. Du når oss via info@klockia.se, 0498 27 12 90 eller att besöka butiken i Visby. Missa inte heller vår nyhetssida där vi lägger upp nyheter varje vecka.

Minst 1 års garanti

 Fysisk butik

 60 dagar öppet köp

KONTAKT

Klockia / Gotlands Ur AB | Hästgatan 24, 621 56 Visby | Sweden 
» E-post: info@klockia.se
» Om företaget

Telefon: 0498 - 27 12 90

Öppettider kundtjänst: Mån - Tor: 9.00 - 16.00

Öppettider i butiken:
Mån - Fre: 10.00 - 17.00
Lör: 11.00 - 14.00
Sön & övriga helgdagar: Stängt

NYHETSBREV & KAMPANJER

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

FÖLJ OSS PÅ:

                  

LEVERANS VIA:

BETALA MED:

klarna betalloggor

Copyright © 2003 - 2024 Gotland Ur AB, all rights reserved    |  » Sitemap   |  » Cookies / GDPR