klockia logga

Varukorgen är tom

SWATCH BIOCERAMIC WHAT IF? KOLLEKTION

Vad skulle du säga om den första klockan som swatch tillverkade inte var rund utan fyrkantig?

Häng med till ett lekfullt, parallellt universum där alla strålkastare är riktade mot fyra fyrkantiga klockor. Fyra silkeslena, matta fyrkantiga urtavlor med glas från kant till kant som Swatch kunnat ta fram tack vare BIOCERAMIC. Vågar du vara fyrkantig?

TÄNK OM runt var fyrkantigt?

BIOCERAMIC WHAT IF? med inspiration från en av Swatch allra första prototyper. Kollektionen flirtar med en alternativ verklighet på ett lekfullt sätt.

Fördjupa dig i en alternativ verklighet...

Omfamna ett nytt perspektiv när du ser på livet från en annan vinkel. Titta på Swatch video och upptäck en värld där runt omvandlas till fyrkantigt – och Swatch-klockorna är inget undantag!

Året är 1982. Swatchs grundare står inför ett enormt beslut som måste fattas, ett beslut som kommer att vara tongivande för alla våra klockdesigner i framtiden.

De genialiska Swatch-teknikerna, som antog utmaningen med att ta fram den första Swatch-modellen, tillverkade flera prototyper, inte minst olika eleganta runda och fyrkantiga klockor. Dessa presenterade dem för grundarna och ställde frågan: Vilken form ska vår första klocka ha?

Hem / SENASTE OM KLOCKOR OCH SMYCKEN / SWATCH Bioceramic What If?

Runda eller fyrkantiga?

Av flera olika skäl kom man överens om att den första Swatch-klockan skulle vara rund, Swatch gav den namnet "GENT". Nu har det gått fyra decennier sedan detta historiska beslut fattades och Swatch har kvar samma signaturform på deras klockor, formen som har varit avgörande för Swatch dynamiska framgångssaga.

MEN TÄNK OM den första Swatch-klockan hade varit fyrkantig.

Tack vare Swatch BIOCERAMIC, behöver du inte undra. Den innovativa blandningen av keramiskt pulver med biologiskt härledda material uppnår både enastående styrka och hållbarhet, vilket låter Swatch bemästra utmaningarna som är förknippade med den unika fyrkantiga designen.

Ispirerad av Swatchs första prototyp av en fyrkantig klocka, utforskar BIOCERAMIC WHAT IF?-kollektionen en alternativ och rolig verklighet där fyra fyrkantiga klockor lekfullt utmanar status quo.

SWATCH WHAT IF...

Den fyrkantiga BIOCERAMIC-boetten har heltäckande glas vilket gör att klockans index kan ses från sidan. Den fyrkantiga urtavlan har visare som lyser i mörkret och ett dag-datum-fönster kl. 3. Urtavlan kompletteras av ett integrerat band av biologiskt ursprung. På batterilocket finns en bild av en av de urtavlor som den här fyrkantiga klockan har fått inspiration från.

KÖP

Fyra fyrkantiga stilar sticker ut ur Swatch-sortimentet med starka, fyrkantiga kanter och en 33 mm boett.
BIOCERAMIC-boetten, -kronan och -spännet ger uttryck för Swatchs innovativa anda, medan urverket med glas från kant till kant gör sitt för att skapa den samtida känslan.

Ett integrerat band av biologiskt ursprung - en annan nyhet från Swatch, väcker en hel design till liv med ett tillverkningssätt som inte fanns för 40 år sedan.

Inga detaljer är förbisedda: För att fira GENT-klockans 40-årsdag finns en urtavla från en av de första prototyperna från 1983 på batteriskydden.

Det integrerade bandet flyter sömlöst in i ett fyrkantigt hölje med kant-till-kant-glas. Robust men silkeslen är kombinationen av keramik och biologiskt härledda material i BIOCERAMIC perfekt lämpad för denna slående form.

 
Vattentät Tissot Seastar klocka med blå tavla, svart vridring och armband i rostfritt stål

Tissot Seastar Sommarklockor

En av sommarens hetaste klockor Kombinationen av schweizisk precision och modern teknik i en stilren dykklocka som är perfekt för so…

Klockor från Fossil

Populärt val för den som söker stil och kvalité Kombination av tidlös design med modern funktionalitet, vilket gör Fossil till ett stilfullt val för…

MICHAEL KORS - Tidlösa smycken

Det ultimata valet för den sofistikerade individen. Det är inte bara en investering i stil utan också ett uttryck för personlig smak och raffinement, so…

tre klockor i rostfritt stål med olika färger på tavlorna ligger på en blå filt bredvid en halmhatt

Perfekta Klockor för Sommaren

Hitta Din Perfekta Sommarklocka: Från Swatch till Seiko Utforska de bästa klockorna för sommaren från populära varumärken som Swatch, Casio, Garmin, Tissot,…

Bröllopspresent Klockor och Smycken som symbol för evig kärlek

En tidlös tradition för att fira kärleken Att välja rätt bröllopspresent kan vara en utmaning. Klockor och smycken har alltid stått som symbol…

pulsklocka En pulsklocka är inte bara en accessoar utan också en ovärderlig träningspartner

Pulsklocka maximera din träning

Allt du behöver veta Upptäck fördelarna, funktionerna och hur du väljer rätt modell En pulsklocka är inte bara en accessoar utan också en ovärderlig träningspartner. Med avancerad tekn…

SWATCH Art Journey 2024 - Tate

Swatch X Tate Gallery Collection I samarbete med de berömda Tate-gallerierna firar Swatch en sann resa genom tid, genre och självuttr…

smart klocka kvinna pekar på skärmen på en smart klocka

Smart Klocka

Upptäck den smarta klockans potential: Revolutionera ditt liv idag En guide till smart klocka och dess oändliga möjligheter. Den smarta klockan har kommit långt sedan…

Tveka att inte höra av dig till oss om du vill ha hjälp med att hitta rätt klocka till just dig eller en vän. Du når oss via info@klockia.se, 0498 27 12 90 eller att besöka butiken i Visby. Missa inte heller vår nyhetssida där vi lägger upp nyheter varje vecka.

Minst 1 års garanti

 Fysisk butik

 60 dagar öppet köp

KONTAKT

Klockia / Gotlands Ur AB | Hästgatan 24, 621 56 Visby | Sweden 
» E-post: info@klockia.se
» Om företaget

Telefon: 0498 - 27 12 90

Öppettider kundtjänst: Mån - Tor: 9.00 - 16.00

Öppettider i butiken:
Mån - Fre: 10.00 - 17.00
Lör: 11.00 - 14.00
Sön & övriga helgdagar: Stängt

NYHETSBREV & KAMPANJER

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

FÖLJ OSS PÅ:

                  

LEVERANS VIA:

BETALA MED:

klarna betalloggor

Copyright © 2003 - 2024 Gotland Ur AB, all rights reserved    |  » Sitemap   |  » Cookies / GDPR