klockia logga

Varukorgen är tom

SWATCH Centre Pompidou - Ny lansering

Det är dags att vara kreativ

Vår nya kollektion av klockor tar oss till Paris konstnärliga och kulturella centrum - Centre Pompidou - där vi återbesöker mästerverk med karakteristiska stilar.

Väntan är över – vårt samarbete Swatch X Centre Pompidou lanseras i butikerna idag! Från grafisk Mondrian och drömlika Kandinsky till livliga Delaunay: välj din favorit bland de moderna mästarna nu.

Hem / SENASTE OM KLOCKOR OCH SMYCKEN / SWATCH Centre Pompidou

THE FRAME, BY FRIDA KAHLO

Ljust och festligt överflöd

Frida Kahlo satte in sitt självporträtt i en liten ram som dekorerats med mexikanska folkmotiv, köpt på en bymarknad. Armbandsuret El Marco av Frida Kahlo verkar visa konstnären tittandes i spegeln, hennes intensiva blick balanserad med ljusa färger.

RED, BLUE AND WHITE, BY PIET MONDRIAN

Ren, radikal abstraktion

Composition en Rouge, Bleu et Blanc av Piet Mondrian är en kraftfull komposition som har inspirerat modedesigners sedan 60-talet. Konstnärens typiska rena grafiska linjer och färgklickar återges i detta fantastiska armbandsur.
Se mer

PORTRAIT OF DÉDIE, BY AMEDEO MODIGLIANI

Slapp, sober elegans

Amedeo Modigliani porträtterar vanligtvis långa ansikten och halsar, som i hans Portrait de Dédie . Vårt armbandsur har en metallisk urtavla och återskapar verkets fylliga texturer och reflektioner. Rosa detaljer och Modiglianis namnteckning avslutar denna romantiska pjäs.
Se mer

EIFFEL TOWER, BY ROBERT DELAUNAY

Ett torn av järn, sköljt i färg

Eiffeltornet är en ikon för modernitet som fascinerade Robert Delaunay. Konstnärens unika vinkel visar monumentet svävandes mot himlen med en känsla av lätthet. Vårt armbandsur La Tour Eiffel återskapar det flärdfulla konstverkets unika proportioner på ett perfekt sätt.
Se mer

BLUE SKY, BY VASSILY KANDINSKY

Skyhög fantasi

Djur, monster eller abstrakta porösa former? De udda varelserna i Bleu de Ciel av Vassily Kandinsky lämnar gott om utrymme för fantasin! I vördnad för den blå färgen efterliknas Kandinskys strukturella teknik och känsla av mystik i denna lekfulla klocka.
Se mer

CAROUSEL, BY ROBERT DELAUNAY

Magi i den moderna staden

Paris, centrum för konstnärligt liv på 1920-talet, inspirerade Robert Delaunays Manège de Cochons – en virvel av dynamisk färg med dadaistisk anda. Vår Carousel-klocka har en speciell utskärning på urtavlan, som återspeglar den snurrande rytmen från en nöjespark.
Se mer

Tveka att inte höra av dig till oss om du vill ha hjälp med att hitta rätt klocka till just dig eller en vän. Du når oss via info@klocka.se, 0498 27 12 90 eller att besöka butiken i Visby. Missa inte heller våran nyhetssida där vi lägger upp nyheter varje vecka.

Lycka till

Minst 1 års garanti

 Fysisk butik

 60 dagar öppet köp

KONTAKT

Klockia / Gotlands Ur AB | Hästgatan 24, 621 56 Visby | Sweden 
» E-post: info@klockia.se
» Om företaget

Telefon: 0498 - 27 12 90

Öppettider kundtjänst: Mån - Tor: 9.00 - 16.00

Öppettider i butiken:
Mån - Fre: 10.00 - 17.00
Lör: 11.00 - 14.00
Sön & övriga helgdagar: Stängt

NYHETSBREV & KAMPANJER

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

FÖLJ OSS PÅ:

                  

LEVERANS VIA:

BETALA MED:

klarna betalloggor

Copyright © 2003 - 2024 Gotland Ur AB, all rights reserved    |  » Sitemap   |  » Cookies / GDPR