klockia logga

Varukorgen är tom

CASIO G-Shock G-Squad Aktivitets-smartwatch

Casio lanserar sin mest imponerande smarta sportklocka

6 sensorer + GPS-funktionalitet: G-SQUAD stöder flera aktiviteter. En klocka som är så cool att ditt morgonlarm är en uppmaning till äventyr, möt Casio G-SHOCK GBD-H2000 - pulsklockan för dig som vill ha något gediget, annorlunda och mångsidigt.

Det tog inte mer än en månad från det att Polar meddelade att de skulle göra sina 25 exklusiva algoritmer tillgängliga för allmänheten, till dess att Casio var först med att anta dem.

Bakgrund? Polar och Casio har samarbetat för att skapa en ny fitnessklocka, där Casio använder Polars avancerade algoritmer för att mäta sömn, träning, välbefinnande, aktivitet, prestation och återhämtning, medan Casio bidrar med sin robusta och vattentäta G-SHOCK-design.

Hem / SENASTE OM KLOCKOR OCH SMYCKEN / CASIO G-Shock G-Squad Smartwatch anpassad för träning

Innovativa GBD-H2000

det senaste tillskottet till Casio G-SQUAD-serien av klockor med styrkan och funktionaliteten för att förbättra träningen.
Med en uppdaterad design och teknologi är GBD-H2000 nu utrustad med GPS-funktionalitet och sex sensorer som var och en spårar olika element, att stödja användaren i ett brett utbud av aktiviteter från löpning till cykling till simning. Dessutom har klockan en ny algoritm för att analysera träningspass och en förbättrad användbarhet av den dedikerade appen. Denna klocka hjälper till med allt från att göra träning till en vana till att förbättra träningsprestanda, vilket gör det sportiga livet roligare.

KÖP

Tveka att inte höra av dig till oss om du vill ha hjälp med att hitta rätt klocka till just dig eller en vän. Du når oss via info@klockia.se, 0498 27 12 90 eller att besöka butiken i Visby. Missa inte heller vår nyhetssida där vi lägger upp nyheter varje vecka.

Minst 1 års garanti

 Fysisk butik

 60 dagar öppet köp

KONTAKT

Klockia / Gotlands Ur AB | Hästgatan 24, 621 56 Visby | Sweden 
» E-post: info@klockia.se
» Om företaget

Telefon: 0498 - 27 12 90

Öppettider kundtjänst: Mån - Tor: 9.00 - 16.00

Öppettider i butiken:
Mån - Fre: 10.00 - 17.00
Lör: 11.00 - 14.00
Sön & övriga helgdagar: Stängt

NYHETSBREV & KAMPANJER

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

FÖLJ OSS PÅ:

                  

LEVERANS VIA:

BETALA MED:

klarna betalloggor

Copyright © 2003 - 2024 Gotland Ur AB, all rights reserved    |  » Sitemap   |  » Cookies / GDPR