klockia logga

Varukorgen är tom

Tre stycken guldfärgade damklockor från Certina

Certinas damklockor - Upptäck elegansen och precisionen hos

Certina erbjuder en imponerande kollektion av damklockor som inte bara är vackra att bära, utan också garanterar hög precision och pålitlighet. Genom att förena elegant design med avancerad klockteknologi, är Certinas damklockor det perfekta valet för kvinnor som önskar både stil och funktion.

Certina har etablerat sig som en ledande tillverkare av högkvalitativa klockor, och deras damklockor är inget undantag. Genom att kombinera sofistikerad design med precision och pålitlighet, erbjuder Certina en imponerande kollektion av damklockor som lockar kvinnor över hela världen.

En av de främsta egenskaperna hos Certinas damklockor är deras noggranna tidsmätning. Varje klocka är utrustad med en exakt mekanism som säkerställer att tiden hålls korrekt och tillförlitligt. Denna höga precision gör att Certina-damklockor inte bara är stilfulla smycken, utan också praktiska verktyg för att hålla koll på tiden i alla situationer. Certina lägger också stor vikt vid designen av sina damklockor. Varje detalj är noggrant utformad för att ge en klocka som är både vacker och tidlös. Med olika stilar, färger och material kan kvinnor hitta en Certina-damklocka som passar deras personliga stil och smak. 

Oavsett om det är en klassisk och elegant modell med en enkel urtavla och ett smidigt armband, eller en mer modern och livlig klocka med färgglada accenter, finns det en Certina för varje kvinnas preferenser. Certina strävar också efter att erbjuda damklockor som är hållbara och tåliga. Genom att använda högkvalitativa material och genomgående noggranna tillverkningsprocesser kan Certina-klockor motstå vardagligt slitage och behålla sin skönhet under lång tid. Oavsett om det är vattenbeständiga egenskaper för att klara av aktiviteter i vatten eller repfria glas för att skydda mot oavsiktliga skador, är Certina-damklockor utformade för att klara av det dagliga livets påfrestningar. Slutligen är Certina stolta över sitt arv av hantverk och kvalitet. Genom att kombinera traditionella tillverkningsmetoder med modern teknik kan de skapa damklockor som är både vackra och pålitliga. Med varje Certina-damklocka kommer en garanti om att kvaliteten och prestandan lever upp till de högsta standarderna. 

Certinas damklockor är mer än bara smycken för att visa tiden. De är en förening av elegans och precision, en kombination av stil och pålitlighet. Oavsett om du letar efter en klocka för en speciell tillställning eller en vardaglig följeslagare, kan du lita på att Certina erbjuder damklockor som uppfyller dina förväntningar och mer därtill. Utforska deras fantastiska sortiment idag och upptäck varför Certina är en favorit bland kvinnor världen över.

Hem / SENASTE OM KLOCKOR OCH SMYCKEN / Upptäck elegansen och precisionen hos Certinas damklockor

Guldfärgad damklocka i stål från Certina

DS-8 Lady

Sofistikerad och elegant

Den är petite, tidlös och elegant – men låt dig inte luras. Bakom dess vackra utseende har DS-8 Lady 27 mm en kompromisslös kronometerprecision och ett hantverk i toppklass. En urtavla i pärlemor, visare i gult guld och en blank PVD-beläggning gör denna fina damklocka till ett klassiskt stiluttryck.

KÖPGuldfärgad damklocka i stål från Certina

DS Action Lady

En kombination av stil och pålitlighet.

DS Action Lady 29 mm är både sportig och elegant: den är vattentät upp till ett tryck på 20 bar (200 m) och är också COSC-certifierad som kronometer. PVD-beläggning i gult guld och en gnistrande urtavla ger en touch av glamour i vardagen.

KÖPGuldfärgad damklocka med pärlemortavla från Certina

DS-6 

Balans med modern design.

DS-6 är en välbalanserad klocka. Dess tydliga, moderna design med markerade detaljer ger ett lugnande inslag i en hektisk vardag. Urtavlan, boettens mitt och armbandet har en gyllene glans som gör klockan till ett smycke, och den har en utmärkt precision som kvartsur med kronometerstatus.

KÖP

Tveka att inte höra av dig till oss om du vill ha hjälp med att hitta rätt klocka till just dig eller en vän. Du når oss via info@klockia.se, 0498 27 12 90 eller att besöka butiken i Visby. Missa inte heller vår nyhetssida där vi lägger upp nyheter varje vecka.

Minst 1 års garanti

 Fysisk butik

 60 dagar öppet köp

KONTAKT

Klockia / Gotlands Ur AB | Hästgatan 24, 621 56 Visby | Sweden 
» E-post: info@klockia.se
» Om företaget

Telefon: 0498 - 27 12 90

Öppettider kundtjänst: Mån - Tor: 9.00 - 16.00

Öppettider i butiken:
Mån - Fre: 10.00 - 18.00
Lör: 10.00 - 15.00
Sön & övriga helgdagar: Stängt

NYHETSBREV & KAMPANJER

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

FÖLJ OSS PÅ:

                  

LEVERANS VIA:

BETALA MED:

klarna betalloggor

Copyright © 2003 - 2024 Gotland Ur AB, all rights reserved    |  » Sitemap   |  » Cookies / GDPR