klockia logga

Varukorgen är tom

Garmin Instinct 2X röd på en mans handled

GARMIN Instinct Flame Red

GARMIN Instinct 2X klockan - Stor och djärv

Tåliga smartklockor med GPS

- ​Vad du än gör, äg det med Instinct 2X Solar. Denna djärva, robusta GPS-smartklocka är tuff nog att hålla jämna steg med dig och unik nog för att passa din stil.

Garmin Instinct 2X Solar är den största i Instinct-familjen med sitt djärva 50 mm boett och en kristallklar, stor 1,1-tumsskärm med hög kontrast som ger stor läsbarhet. Solladdning ger dig obegränsad batteritid i smartwatch-läge när klockan utsätts för 3 timmars solljus (50 000 lux) per dag. När solen går ner, använd den inbyggda LED-ficklampan för att fortsätta att vara synlig. Gör mer av det du älskar med förinstallerade aktivitetsprofiler för löpning, cykling, simning, styrketräning med mera. Räkna med flerbands GNSS-stöd för att ge mer exakt positionering i utmanande miljöer. Kolla handleden för att hålla kontakten via smarta aviseringar, Garmin Pay™ kontaktlösa betalningar och Connect IQ™-appintegration (när den är ihopkopplad med din kompatibla smartphone). Förstå din kropp bättre med hälsoövervakning hela dagen för energinivåer, stress, sömn, Pulse Ox, puls med mera (detta är inte en medicinsk utrustning, och data som presenteras är avsedd att vara nära uppskattning av spårade mätvärden. Pulse Ox är inte tillgängligt i alla länder). Tactical Edition erbjuder dedikerade taktiska funktioner, som nattvision goggle-kompatibilitet, waypointprojektion, ballistiska beräkningar och GPS-format med dubbla positioner, för att hålla dig redo för uppdraget. Smygläge låter dig gå mörkt genom att inaktivera trådlös kommunikation och datadelning.

Hem / SENASTE OM KLOCKOR OCH SMYCKEN / GARMIN Instinct 2X

Garmin Instinct 2X med ficklampa

Instinct 2X Solar GPS smartwatch är utformad för att matcha din djärva och äventyrliga livsstil.

Med sin robusta 50 mm-hölje och en tydlig, högkontrast 1,1-tums skärm är den både tuff och unik i stil. Solcells-laddningsfunktionen ger obegränsad batteritid i smartwatch-läge när den utsätts för 3 timmars direkt solljus (50 000 lux) per dag. Den har också en inbyggd LED-ficklampa och förinstallerade aktivitetsprofiler för löpning, cykling, simning med mera. Med avancerade funktioner som flerbands GNSS-stöd, hälsomonitorering och smarta aviseringar är denna klocka perfekt för den aktiva livsstilen. Tactical Edition lägger till taktiska funktioner som nattsynskompatibilitet och ballistiska beräkningar.

Inbyggd ficklampa För att hjälpa dig vägleda i svagt ljus ger en inbyggd multi-LED-ficklampa varierande intensiteter och stroboskop som matchar
din löpkadens – plus ett rött säkerhetsljusläge som hjälper dig att hålla ett öga på din nattliga omgivning

Multi-Band GNSS
Ta emot och använd flera frekvenser som skickas av navigationssatelliter, vilket möjliggör förbättrad användarpositionsnoggrannhet, speciellt i områden där GNSS-signaler reflekteras, svaga eller vanligtvis inte penetrerar.

Hinderbana Racing-App Spåra och förbättra din prestation genom att spåra dina hinders mellantider separat från löpningarna mellan hindren.

Morgonrapport Få en översikt över din sömn, återhämtning och träningsutsikter så fort du vaknar — tillsammans med HRV-status och väder. Du kan till och med anpassa din rapport för att visa dig vad du vill se

HRV Status Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, träning och återhämtning genom hjärtfrekvensvariationer medan du sover, baserat på
teknologi utvecklad av vårt First beat Analytics™-team.

Solladdning Power Glass™-glaset förlänger batteritiden och producerar 50% mer energi än Instinct 2 Solar. Gå längre med potential för obegränsad solladdad batteritid i smartwatch-läge.

ABC-Sensorer Navigera ditt nästa spår med ABC-sensorer, inklusive en höjdmätare för höjddata, barometer för att övervaka väder och 3-axlar
elektronisk kompass.

TRACBACK® ROUTING Ta bort gissningarna på din hemresa genom att använda den här funktionen för att navigera samma rutt tillbaka till din startpunkt.

Referenspunkt Håll reda på en känd plats – till exempel din bil eller startleden – i förhållande till din plats och hitta enkelt tillbaka till den.

Garmin Pay Gå igenom kassaköerna och välj snabbkassan med Garmin Pay kontaktlösa betalningar.

Säkerhet och spårningsfunktioner Om du känner dig osäker eller om din klocka känner av att en incident inträffade, kan assistans- och incident-detekteringsfunktioner skicka ett meddelande med din plats till dina nöd-kontakter när den paras ihop med din kompatibla mobil.

Synka med Garmin Connect App Se din hälso- och fitnessinformation på ett och samma ställe. Garmin Connect-appen på din kompatibla smartphone är en blomstrande onlinegemenskap där människor på språng kan ansluta, tävla och dela.

HIIT-Träningspass Denna aktivitetsprofil spårar dina HIIT-träningspass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och anpassade. Ställ in antalet varv, arbeta/vilointervaller med mera.

VO2 MAX Träna smartare med VO2 max, en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera. Det står till och med för förändringar i prestanda som kan orsakas av värme eller höjd.

Dagliga förslag på träningspass Se hela veckan med dagliga föreslagna träningspass, som anpassas efter varje löpning eller åktur för att matcha din prestation och återhämtning samt loppen som kommer i din Garmin Connect™-smarttelefonappskalender

Återhämtning Efter varje träningspass låter återhämtningstiden dig veta när du är redo för ett nytt hårt träningspass. Den står till och med för träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn.

MTB Dynamik Spåra detaljerna för varje åktur med mountainbikemått plus specialiserade Grit®- och Flow™-mätningar som värderar spår
svårighetsgrad och hur smidigt du går ner, vilket ger dig en poäng att slå nästa gång.

Handledsbaserad pulsmätning Få puls-data tillsammans med varningar om din puls förblir för hög eller för låg medan du vilar. Mät hur hårt ditt hjärta är arbetar under aktiviteter.

Sömnövervakning Få en fullständig uppdelning av dina ljusa, djupa och REM-sömnstadier. Se allt på en dedikerad widget som inkluderar din sömnpoäng och insikter.

Energiövervakning Optimera din kropps energireserver genom att använda hjärtfrekvensvariationer, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du kan behöva vila

Pulsoximeter För höjdacklimatisering eller sömnövervakning använder en Pulse Ox-sensor ljusstrålar vid handleden för att uppskatta hur väl din kropp absorberar syre.

Instinct 2X Solar Tactical Edition — Ytterligare funktioner

Ballistik-kalkylator Lås upp Applied Ballistics®-kalkylatorn via AB Synapse™ – Garmin-appen (upplåsningsavgift krävs) för att få åtkomst till siktningslösningar för långdistansskytte i fält.

Inbyggd ficklampa med grönt ljus För att hjälpa dig vägleda i svagt ljus ger en inbyggd multi-LED-ficklampa varierande intensiteter och blixtljus som matchar din löpkadens – plus ett grönt ljusläge för att hjälpa till att hålla ett öga på din omedelbara omgivning medan fungerar på natten.

STEALTH Läge Gå mörkt genom att aktivera stealth-läge för att sluta lagra och dela din GPS-position och inaktivera trådlös anslutning och Kommunikation.

Dubbla positionsformat Synkronisera enkelt din plats med andra genom att se både det universella tvärgående Mercator och militära rutnätsreferens-systemet på samma skärm.

Kill Switch Om säkerheten blir ett problem, raderar kill switchen enheten från allt användarminne.

Jumpmaster Läge Beräkna utsläppspunkter på hög höjd enligt militära riktlinjer medan du navigerar till ditt mål när du har hoppat.

Taktisk aktivitet Se tid, tempo, tid på dagen, höjd och din position i båda koordinattyperna.

Grön klocka från Garmin, modell instinct med svarta detaljer och en digital urtavla.
Instinct 2X Solar
Mossgrön
Garmin instinct klockor med vit och svart design. Armbandet är vitt och urtavlan svart med digital skärm.
Instinct 2X Solar
Vit
Garmin instinct klockor med röd design, svart urtavla och svarta detaljer.
Instinct 2X Solar
Röd
Garmin instinct klockor i helgrå design med en svart urtavla som är digital.
Instinct 2X Solar Grafitgrå
Garmin instinct klockor, med brun boett och en svart digital urtavla.
Instinct 2X Solar Tactical Coyote Tan
Helsvart design från Garmin instinct klockor med digital skärm och en helsvart boett. Röda detaljer på några få ställen.
Instinct 2X Solar Tactical Svart

Tveka att inte höra av dig till oss om du vill ha hjälp med att hitta rätt klocka till just dig eller en vän. Du når oss via info@klockia.se, 0498 27 12 90 eller att besöka butiken i Visby. Missa inte heller vår nyhetssida där vi lägger upp nyheter varje vecka.

Minst 1 års garanti

 Fysisk butik

 60 dagar öppet köp

KONTAKT

Klockia / Gotlands Ur AB | Hästgatan 24, 621 56 Visby | Sweden 
» E-post: info@klockia.se
» Om företaget

Telefon: 0498 - 27 12 90

Öppettider kundtjänst: Mån - Tor: 9.00 - 16.00

Öppettider i butiken:
Mån - Fre: 10.00 - 17.00
Lör: 11.00 - 14.00
Sön & övriga helgdagar: Stängt

NYHETSBREV & KAMPANJER

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

FÖLJ OSS PÅ:

                  

LEVERANS VIA:

BETALA MED:

klarna betalloggor

Copyright © 2003 - 2024 Gotland Ur AB, all rights reserved    |  » Sitemap   |  » Cookies / GDPR