klockia logga

Varukorgen är tom

SWATCH Art Journeyn - Skönhet i starka färger

Följ med på en otrolig resa med MoMA, Magritte, Louvre Abu Dhabi och Le Gallerie Degli Uffizi.

Kärleken till konst är stark på Swatch. Swatch arbete med lovande och etablerade konstnärer, designer och arkitekter, samt samarbeten med stora museer och institutioner visar tydligt Swatch starka band till konsten. Swatch & Art, en tidlös kärlekshistoria - Swatch tror att konst gör världen bättre. Det framgår av samarbeten med lovande och hyllade konstnärer, designer och arkitekter, grundandet av Swatch Art Peace Hotel och stödet till välkända konstinstitutioner, samt samarbeten med berömda museer för att sätta tolkningar av deras mästerverk på din handled: Swatch har en stark kärlek till konst.

MoMA förkroppsligar Swatch kärlek till banbrytande konstnärer. Swatch x MoMA kollektion hedrar 100 år av Roy Lichtenstein med sjungande starka färger, Ben-Day-prickar och popkonst i serietidningsstil.

Ingen konstnär har fångat lekfull provokation som surrealisten René Magritte. Hans välkända, tankeväckande bilder ger iögonfallande klockor som verkar viska ”Inget är som det ser ut”.

Ett unikt samarbete mellan Swatch och Louvre Abu Dhabi som hyllar naturens kraft med två verk i ett. På framsidan lyser Hokusais ”Den stora vågen utanför Kanagawa” och bilder från Muhammad ibn Ahmad Al-Battûtîs astrolabium pryder undersidan.

Botticelli, skönhetens mästare. Klockorna i vårt samarbete med Gallerie Uffizi fångar den eteriska renässansromantiken i två av Botticellis mästerverk: ”Venus födelse” och ”Våren”.

Hem / SENASTE OM KLOCKOR OCH SMYCKEN / SWATCH Art Journey

MoMA

De här två färgstarka klockorna skapade i samarbete med MoMA firar 100-årsjubiléet av Roy Lichtensteins födelse och hans färgglada popkonststil.

GIRL BY ROY LICHTENSTEIN, THE WATCH

Kraften i ett leende är förtrollande i Lichtensteins Girl (1963), och här hamnar konstverkets glada motiv i blickfokus, reproducerat på klockans urtavla. På baksidan av klockans armband finns en annan detalj från konstverket, en sprejburk.

REVERIE BY ROY LICHTENSTEIN, THE WATCH

Lichtensteins entusiasm för jazz gav inspiration till en rad av hans ikoniska verk, däribland Reverie (1965). Texten på konstverket ”The melody hunts my reverie” finns på söljan medan det kanariegula armbandet återspeglar kvinnans hår.

Magritte

Surrealistmålaren René Magritte är känd för sina lekfulla provokationer och slagfärdiga humor. För att fira 125-årsjubiléet av hans födelse finns nu två klockor som omvandlar hans mest berömda målningar till bärbar konst.

LA TRAHISON DES IMAGES BY RENÉ MAGRITTE

Magrittes ikoniska skämt pryder armbandet på den här klockan med humoristisk ironi medan silverfärgade visare glittrar på urtavlan. En sak är säkert: det här är inte en pipa!

LE FILS DE L'HOMME BY RENÉ MAGRITTE

Det här självporträttet föreställer en man i plommonstop som döljs av ett grönt äpple. Den här lekfulla klockan är mer än vad det först verkar.

Louvre Abu Dhabi

Tillsammans med Louvre Abu Dhabi har Swatch skapat en klocka som förenar två världar: det japanska konstverket av Hokusai och Muhammad ibn Ahmad Al-Battûtîs astrolabium.

THE GREAT WAVE OFF KANAGAWA BY KATSUSHIKA HOKUSAI & THE ASTROLABE

Naturens kraft omsluter den här klockan i berlinerblå nyanser från Hokusais mästerverk. Undersidan föreställer astrolabiets platta projektion av natthimlen. Två mästerverk i en Swatch.

Le Gallerie degli Uffizi

Swatch har samarbetat med Le Gallerie degli Uffizi, känt för sin omfattade renässanssamling, för att skapa Swatch-klockor inspirerade av två av Botticellis mästerverk.

NASCITA DI VENERE BY SANDRO BOTTICELLI

En anslående mytologisk scen i romantiska pastellnyanser med guldfärgade accenter bildar en klocka värdig dagens gudar och gudinnor.

ALLEGORIA DELLA PRIMAVERA BY SANDRO BOTTICELLI

Låt dig inspireras av Botticellis ode till skönheten och naturen hela dagen, med en bärbar hyllning till vår, kärlek och välgång.

SWATCH La Trahison Des Images By Rene Magritte
SWATCH Le Fils De L'Homme By Rene Magritte
SWATCH Nascita Di Venere By Sandro Botticelli
Balmain klockor
SWATCH The Great Wave by Hokusai & Astrolabe
SWATCH Allegoria Della Primavera By Botticelli
SWATCH Reverie By Roy Lichtenstein, The Watch
SWATCH Girl By Roy Lichtenstein, The Watch

Tveka att inte höra av dig till oss om du vill ha hjälp med att hitta rätt klocka till just dig eller en vän. Du når oss via info@klockia.se, 0498 27 12 90 eller att besöka butiken i Visby. Missa inte heller vår nyhetssida där vi lägger upp nyheter varje vecka.

Klockor från Fossil

Populärt val för den som söker stil och kvalité Kombination av tidlös design med modern funktionalitet, vilket gör Fossil till ett stilfullt val för…

MICHAEL KORS - Tidlösa smycken

Det ultimata valet för den sofistikerade individen. Det är inte bara en investering i stil utan också ett uttryck för personlig smak och raffinement, so…

tre klockor i rostfritt stål med olika färger på tavlorna ligger på en blå filt bredvid en halmhatt

Perfekta Klockor för Sommaren

Hitta Din Perfekta Sommarklocka: Från Swatch till Seiko Utforska de bästa klockorna för sommaren från populära varumärken som Swatch, Casio, Garmin, Tissot,…

Bröllopspresent Klockor och Smycken som symbol för evig kärlek

En tidlös tradition för att fira kärleken Att välja rätt bröllopspresent kan vara en utmaning. Klockor och smycken har alltid stått som symbol…

pulsklocka En pulsklocka är inte bara en accessoar utan också en ovärderlig träningspartner

Pulsklocka maximera din träning

Allt du behöver veta Upptäck fördelarna, funktionerna och hur du väljer rätt modell En pulsklocka är inte bara en accessoar utan också en ovärderlig träningspartner. Med avancerad tekn…

SWATCH Art Journey 2024 - Tate

Swatch X Tate Gallery Collection I samarbete med de berömda Tate-gallerierna firar Swatch en sann resa genom tid, genre och självuttr…

smart klocka kvinna pekar på skärmen på en smart klocka

Smart Klocka

Upptäck den smarta klockans potential: Revolutionera ditt liv idag En guide till smart klocka och dess oändliga möjligheter. Den smarta klockan har kommit långt sedan…

Löparklocka i lila färg på en kvinna som springer

Löparklocka och löpning inför våren

Kom igång med löpträningen med en löparklocka Utforska världen av löpning med den senaste generationens löparklocka. Från avancerad GPS-spårning t…

Minst 1 års garanti

 Fysisk butik

 60 dagar öppet köp

KONTAKT

Klockia / Gotlands Ur AB | Hästgatan 24, 621 56 Visby | Sweden 
» E-post: info@klockia.se
» Om företaget

Telefon: 0498 - 27 12 90

Öppettider kundtjänst: Mån - Tor: 9.00 - 16.00

Öppettider i butiken:
Mån - Fre: 10.00 - 17.00
Lör: 11.00 - 14.00
Sön & övriga helgdagar: Stängt

NYHETSBREV & KAMPANJER

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

FÖLJ OSS PÅ:

                  

LEVERANS VIA:

BETALA MED:

klarna betalloggor

Copyright © 2003 - 2024 Gotland Ur AB, all rights reserved    |  » Sitemap   |  » Cookies / GDPR