klockia logga

Varukorgen är tom

Betalning

Hem / KUNDTJÄNST / Betalning

Priser och moms

Priserna som visas är i ursprungsvalutan svenska kronor (SEK), alla köp i annan valuta beräknas efter aktuell dagskurs och alla priser är inklusive moms. Moms betalas inte på köp med leveransadress till Norge, Island, Åland, Schweiz och övriga länder som ej är anslutna till EU, där betalas moms istället i mottagarlandet. Vid dessa fall så plockas den Svenska momsen bort automatiskt när man skapat ett konto och loggar in i webbshopen eller när du valt land i kassan. När vi sedan skickar ordern följer alla dokument med och köparen betalar inhemsk moms plus eventuella administrativa avgifter (t.ex. tullavgift) i mottagarlandet.

Betalalternativ

För att göra det enklare för dig som kund har vi några olika betalalternativ, så att du kan välja det som känns bäst för dig. Förutom delbetalning så är alla 
betalalternativ kostnadsfria. Notera även att om du väljer något av Klarnas betalalternativ (Faktura/Delbetalning) får vi endast skicka till din folkbokföringsadress p.g.a. risken för bedrägeri. För Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Storbritannien och USA använder vi Klarna Checkout, så alla betalalternativ administreras då av Klarna. Betalalternativen är listade nedan.

Klarnas betalningsalternativ

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här
Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.
Betala Direkt: Automatisk dragning från ditt bankkonto: baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här.
Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Klarna faktura

Du får då en faktura skickad till din e-post, som skall betalas 14 dagar från datumet varan skickas. Detta betalalternativ är möjligt om du är folkbokförd i Sverige eller Norge, notera dock att vi endast kan skicka ordern till din folkbokföringsadress och i ditt namn.

Klarna Delbetalning

Vill du dela upp din betalning finns det två alternativ, ett kontoalternativ och ett med fast månadskostnad.

På kontoalternativet betalar du valfri summa varje månad, eller 1/24 del av totalbeloppet, dock minst 50kr i månaden. 
Men utöver det kan du alltså välja från månad till månad.
Det betyder också att du endast betalar en aviavgift.

Vid ett köp om 10000 kr är uppläggningsavgiften 0 kr. Gällande årsränta är 19,90 % och motsvarar en effektiv ränta på 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Väljer du att betala med en fast månadskostnad kan du välja mellan 3, 6, 12 eller 24 månader, beloppet beräknas då utifrån vald betalningsperiod. Väljer du att delbetala får du alla dina köp på en månadsfaktura och betalar endast en aviagift. Du kan när som helst byta till konto genom att betala in ett lägre eller högre belopp än det som står angivet på fakturan.

Detta betalalternativ är möjligt om du är folkbokförd i Sverige eller Norge, notera dock att vi endast kan skicka ordern till din folkbokföringsadress och i ditt namn.

www.klarna.com kan du se vilka avgifter som tillkommer.

Direktbetalning

Väljer du att göra en direktbetalning så fungerar det som en kortbetalning men att summan istället bokförs omgående, vilket är möjligt om du är internetkund hos Nordea, SEB, Handelsbanken och Swebank. Överföringen sker genom en säker anslutning via DIBS­-DebiTech om ordern görs till ett annat land än Sverige eller Norge. För Sverige och Norge administreras direktbetalningar av Klarna, du behöver även då vara internetkund hos antingen Nordea, SEB, Handelsbanken eller Swebank.

Kortbetalning

Du kan även välja att göra en vanlig kortbetalning, vilket även administreras av DIBS­DebiTech (förutom för Sverige och Norge) som ger en säker anslutning vid överföringen. Korten vi accepterar är för nuvarande VISA, MasterCard och AMEX.

Väljer du detta alternativ kommer du länkas vidare till DIBS betalsida, följ där anvisningarna och fyll i alla kortuppgifter. En kontroll genomförs sedan för att se att kortuppgifterna är korrekta och att det finns täckning på kortet. Köpsumman debiteras sedan omedelbart.

För Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Storbritannien och USA administreras kortbetalningarna av Klarna, korten som accepteras är VISA och MasterCard. Vi använder oss av Klarna Checkout, faktura är då förvalt som betalsätt om du är godkänd som kreditkund hos Klarna (om inte så finns endast kort och direktbetalning som alternativ). Önskar du ändra till kortbetalning görs det först efter du genomfört köpet. Du anger då dina kortuppgifter, en kontroll genomförs sedan för att se att kortuppgifterna är korrekta och att det finns täckning på kortet. Köpsumman debiteras sedan omedelbart.

Äganderättsförbehåll

Alla varor förblir Klockias egendom tills dess att full betalning erlagts.

Övrigt

Klockia reserverar sig för eventuella prisändringar, felaktiga priser och slutförsäljning. Därest dylikt är uppenbart felaktigt, kan detta tvinga Klockia att häva köpet och återbetala eventuellt inbetalat belopp på bästa sätt. Detta kan utföras när som helst under affärens gång då felaktighet upptäcks. Orsaken till fel skall tydligt redovisas till kunden i samband med köpets hävande.

Minst 1 års garanti

 Fysisk butik

 60 dagar öppet köp

KONTAKT

Klockia / Gotlands Ur AB | Hästgatan 24, 621 56 Visby | Sweden 
» E-post: info@klockia.se
» Om företaget

Telefon: 0498 - 27 12 90

Öppettider kundtjänst: Mån - Tor: 9.00 - 16.00

Öppettider i butiken:
Mån - Fre: 10.00 - 17.00
Lör: 11.00 - 14.00
Sön & övriga helgdagar: Stängt

NYHETSBREV & KAMPANJER

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

FÖLJ OSS PÅ:

                  

LEVERANS VIA:

BETALA MED:

klarna betalloggor

Copyright © 2003 - 2024 Gotland Ur AB, all rights reserved    |  » Sitemap   |  » Cookies / GDPR