Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

✔Alltid FRI frakt   ✔Alltid 2 års garanti   ✔Fysisk butik   ✔60 dagar öppet köp

Varukorgen är tom

Garmin / Garmin MARQ© Golf

GARMIN MARQ GOLFER

THE DRIVE FOR EXCELLENCE, RESTORED

MARQ Golfer speglar din passion för sporten. Det är den enda moderna tool watch med smarta funktioner, fler än 41 000 förinlästa golfbanor och med den mest avancerade registreringen av ditt golfspel någonsin.

Var du än befinner dig i världen är chansen stor att banan du spelar är en av de mer än 41 000 som är förinstallerade.

Den virtuella caddien är en pålitlig kompanjon som hjälper dig med klubbförslag och sikte.

Den keramiska infattningen har specialgjorda etsningar som motsvarar de 18 hålen och visar andra att du är här för att vinna.

Den har ett trefärgat jacquardvävt nylonarmband som är gjort för att prestera och som är framtaget utifrån tradition.

Inte bara sofistikerad utan även smart. Upptäck de moderna och praktiska uppkopplade funktionerna.

Från banan till styrelserummet utan paus eller laddning. Få upp till 28 timmar i GPS-läge.

Tillverkare Garmin
Dam / Herr Damklocka, Herrklocka
Glas Safirglas
Diameter 46 mm
Tjocklek 15 mm
Boett Keramik, Titan
Boett färg Grön, Silver
Armband Nylon
Armband färg Grön
Armbands bredd 22 mm
Vattentät Ja
Klassifikation 10 Bar - 100m (bad/simning)
Urverk Smartwatch
Datum Ja
Dag Ja
Tidtagning Ja
Larm Ja
Belysning Ja
Andra tidszon Ja
Funktioner Bluetooth, GPS, Höjdmätare, Kompass, Gyroskop, Termometer, Accelerometer,

THE DRIVE FOR EXCELLENCE, RESTORED

MARQ Golfer speglar din passion för sporten. Det är den enda moderna tool watch med smarta funktioner, fler än 41 000 förinlästa golfbanor och med den mest avancerade registreringen av ditt golfspel någonsin.

VIRTUELL CADDIE Få caddie-hjälp direkt runt handleden. Virtuell caddie tar hänsyn till vindhastighet och -riktning och föreslår en klubba baserat på avståndet du normalt slår med just den klubban.

VINDHASTIGHET OCH -RIKTNING Klockan visar vindhastighet och -riktning,1* vilket gör det mycket enklare att lista ut vilken klubb som ska användas och i vilken riktning du ska svinga.

41 000 FÖRINLÄSTA BANOR Klockan levereras med mer än 41 000 förinlästa CourseView-färgkartor över golfbanor i hela världen. Hämta uppdateringar för banorna du spelar på mest.

HINDERVY Med den här funktionen kan du snabbt bläddra genom varje hinder på kartan och se viktig avståndsinformation, så att du vet vad du ska undvika.

KLUBBREGISTRERING Para ihop klockan med de medföljandeApproach® CT10- klubbspårningssensorerna för mer avancerade spårningsfunktioner, inklusive platser, avstånd och klubbtyp 2*

PLAYSLIKE-AVSTÅND Med PlaysLike-avstånd justeras enheter med hänsyn till slag uppför och nedför.

GREEN VIEW Med Greenvy visas varje greens riktiga utformning, oavsett var du befinner dig på banan, och gör att du kan dra och släppa flaggan för mer exakthet.

PÅ GREENEN Få snabbt avstånd till den främre, mittre och bakre delen av greenen så att du kan slå som du önskar.

PINPOINTER Även i döda vinklar talar PinPointer om för dig i vilken riktning flaggan finns, så att du kan få ut mesta möjliga av varje sving.

MER STATISTIK Para ihop med Garmin Golf™ för att se analyser av ditt spel, delta i resultattavlor och turneringar och få mer information om ditt spel.

STRESS SCORE Håll koll på pulsen *3 på handleden och även pulsvariabilitet för att beräkna din träningsbelastning.

APPAR OCH AKTIVITETER Förinstallerade favoritappar och förinlästa aktivitetsprofiler finns för löpning, simning, cykling, vandring, rodd, skidåkning med mera.

PULSE OX-SENSOR Kontrollera med Pulse Ox *4 om du vill veta hur väl kroppens syrenivåer anpassar sig till den tunnare luften på högre höjder.

ANDNINGSREGISTRERING Se hur du andas under dagen, då du sover, under andningsövningar och yogaaktiviteter.

VÄTSKEKONTROLL Det är viktigt för hälsans skull att dricka ordentligt med vatten. Registrera ditt dagliga vattenintag för att undvik uttorkning och för att se hur konsekvent ditt intag är från dag till dag.

SKIDDATA Den här profilen kan skilja på skidåkning och klättring och visar mätvärden som är specifika för stigning och höjdminskning.

ABC-SENSORER Navigera nästa spår med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass.

MULTI-GNSS Få åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS.

TOPO- OCH SKIDKARTOR Ge dig ut med förinlästa topografiska kartor och visa namn på pister och svårighetsnivåer för 2 000 skidorter över hela världen.

PRESTATIONSDATA Visa prestationsdata som omfattar löpningsdynamik3, VO2 Max justerat efter värme och höjd, återhämtningsrådgivare och mer 3*

SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone från Apple® eller Android™.

MUSIKAPPAR Synkronisera spellistor från dina konton på musikstreamingstjänster, som Deezer, Amazon Music och Spotify®, till klockan så att du kan lyssna utan telefonen. I MARQ® Golfer kan du lagra upp till 2 000 låtar.

GARMIN PAY™ KONTAKTLÖS BETALNING Susa förbi i kön och välj transportsystem med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay5.

POWER MANAGER Se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du kan göra ändringar som förlänger batteritiden.

BATTERI Inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri som ger upp till 12 dagars batteritid i smartwatch-läge, 28 timmar i GPS-läge, 48 timmar i UltraTrac™-läge och 9 timmar i GPS-läge med musik.

1 När den är ihopparad med en kompatibel smartphone.
2 Bollens läge och kontaktyta kan påverka slagspårning. Spårningen fungerar inte på puttar. Vissa slag, särskilt chip-slag vid greenen, kanske inte kan spåras.
3 Noggrannhet för aktivitetsmätning.
4 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.
5 Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande.

Skriv en recension

VIRTUELL CADDIE
Få caddie-hjälp direkt runt handleden. Virtuell caddie tar hänsyn till vindhastighet och -riktning och föreslår en klubba baserat på avståndet du normalt slår med just den klubban.

VINDHASTIGHET OCH -RIKTNING
Klockan visar vindhastighet och -riktning, *1 vilket gör det mycket enklare att lista ut vilken klubb som ska användas och i vilken riktning du ska svinga.

41000 FÖRINLÄSTA BANOR
Klockan levereras med mer än 41 000 förinlästa CourseView-färgkartor över golfbanor i hela världen. Hämta uppdateringar för banorna du spelar på mest.

HINDERVY
Med den här funktionen kan du snabbt bläddra genom varje hinder på kartan och se viktig avståndsinformation, så att du vet vad du ska undvika.

KLUBB-REGISTRERING
Para ihop klockan med de medföljande Approach® CT10- klubb-spårningssensorerna för mer avancerade spårningsfunktioner, inklusive platser, avstånd och klubbtyp *2.

PLAYSLIKE-AVSTÅND
Med PlaysLike-avstånd justeras enheter med hänsyn till slag uppför och nedför.

GREEN VIEW
Med Greenvy visas varje greens riktiga utformning, oavsett var du befinner dig på banan, och gör att du kan dra och släppa flaggan för mer exakthet.

PÅ GREENEN
Få snabbt avstånd till den främre, mittre och bakre delen av greenen så att du kan slå som du önskar.

PINPOINTER
Även i döda vinklar talar PinPointer om för dig i vilken riktning flaggan finns, så att du kan få ut mesta möjliga av varje sving.

MER STATISTIK
Para ihop med Garmin Golf™ för att se analyser av ditt spel, delta i resultattavlor och turneringar och få mer information om ditt spel.

STRESS SCORE
Håll koll på pulsen *3 på handleden och även pulsvariabilitet för att beräkna din träningsbelastning.

APPAR OCH AKTIVITETER
Förinstallerade favoritappar och förinlästa aktivitetsprofiler finns för löpning, simning, cykling, vandring, rodd, skidåkning med mera.

PULSE OX-SENSOR
Kontrollera med Pulse Ox *4 om du vill veta hur väl kroppens syrenivåer anpassar sig till den tunnare luften på högre höjder.

ANDNING-SREGISTRERING
Se hur du andas under dagen, då du sover, under andningsövningar och yogaaktiviteter.

VÄTSKEKONTROLL
Det är viktigt för hälsans skull att dricka ordentligt med vatten. Registrera ditt dagliga vattenintag för att undvik uttorkning och för att se hur konsekvent ditt intag är från dag till dag.

SKIDDATA
Den här profilen kan skilja på skidåkning och klättring och visar mätvärden som är specifika för stigning och höjdminskning.

ABC-SENSORER
Navigera nästa spår med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass.

MULTI-GNSS
Få åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS.

TOPO- OCH SKIDKARTOR
Ge dig ut med förinlästa topografiska kartor och visa namn på pister och svårighetsnivåer för 2000 skidorter över hela världen.

PRESTATIONSDATA
Visa prestationsdata som omfattar löpningsdynamik *3, VO2 Max justerat efter värme och höjd, återhämtnings-rådgivare och mer *3.

SMARTAVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone från Apple® eller Android™.

MUSIKAPPAR
Synkronisera spellistor från dina konton på musikstreamings-tjänster, som Deezer, Amazon Music och Spotify®, till klockan så att du kan lyssna utan telefonen. I MARQ® Golfer kan du lagra upp till 2 000 låtar.

POWER MANAGER
Se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du kan göra ändringar som förlänger batteritiden.

BATTERI
Inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri som ger upp till 12 dagars batteritid i smartwatch-läge, 28 timmar i GPS-läge, 48 timmar i UltraTrac™-läge och 9 timmar i GPS-läge med musik.

Alltid FRI frakt | Alltid 2 års garanti
Fysisk butik | 60 dagar öppet köp

Alltid FRI frakt    |   Alltid 2 års garanti    |    Fysisk butik    |   60 dagar öppet köp

KAMPANJER

» Klockor
» Accessoarer
» Smycken

KONTAKT

Klockia / Gotlands Ur AB  Hästgatan 24
621 56 Visby  |  Sweden 

» E-post: info@klockia.se
» Om företaget

Telefon 0498 - 27 12 90

Öppettider kundtjänst:
Mån - Tor 12.00 - 16.00

OBS Tillfälliga öppettider i butiken:
Mån - Fre: 10.00 - 17.00
Lör: 11.00 - 15.00
Sön + övriga helgdagar: Stängt

NYHETSBREV & KAMPANJER

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

Copyright © 2003 - 2020 Gotland Ur AB, all rights reserved    |  » Sitemap   |  » Cookies / GDPR