Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

 

Garmin Approach S40

Garmin Approach S60

Garmin Approach S62

Garmin Marq Golfer

GARMIN APPROACH S40

Golfklockan Approach S40 ser fantastisk ut på handleden och på banan. Den kan hjälpa dig runt fler än 41 000 golfbanor över hela världen och kan snabbt visa avstånd till hinder och till den främre, mittre och bakre delen av greenen. All viktig avståndsinformation du behöver för ditt nästa klubbval visas på en stor 1,2-tums pekskärm i färg som går att läsa i solljus. Med de extra smartwatchfunktionerna kan du bära den hela dagen och registrera din aktivitetet.

Hinder och Doglegs

Ladda upp scorekort trådlöst

Autoshoot™3

Greenvy

Garmin Approach® S40 - Svart
Garmin Approach® S40 - Vit

AUTOSHOT™

Funktionen AutoShot™ registrerar automatiskt plats och avstånd för alla slag längs fairwayen så att du kan analysera rundan i appen Garmin Golf™ då du har spelat klart.

GREEN VIEW

Med den här funktionen kan du se greenens form och layout och du kan manuellt dra och släppa flaggan till dagens position så att du kan få mer exakt avstånd.

AKTIVITETSMÄTARE

Approach S40 har inbyggda sensorer för att registrera vardagsaktiviteter2 som steg och sömn. Den innehåller också förinstallerade sportprofiler.

SMARTWATCH

Det har även smarta funktioner som kan användas utanför banan, som smartaviseringar. Ta emot e-post, sms och andra aviseringar från en kompatibel smartphone – direkt på klockan.

GARMIN APPROACH S60

Den smidiga golfklockan med GPS, Approach S60, innehåller våra mest sofistikerade golffunktioner och är ett djärvt uttryck för din aktiva livsstil med golf, både på och utanför golfbanan. Få relevant information du behöver till din runda – med intuitiv visning på en stor 1,2-tums pekskärm i färg som är tydlig även i starkt solsken – så att du kan kontrollera spelet. Med bekväma QuickFit®-armband kan du ändra din stil så att den matchar din aktivitet.
Du får också praktisk tillgång till scoring i realtid i appen Garmin Golf™. Din score överförs automatiskt till appens topplista när du anger den på klockan.

Touchskärm

Courseview-kartor i fullfärg

Svingträning

Autoshoot™

Quickfit 22mm armband

Playslike-avstånd

Garmin Approach® S60 - Svart
Garmin Approach® S60, Premium

AUTOSHOT™

AutoShot mäter slaglängder och registrerar automatiskt identifierade slag för analys av rundan i Garmin Golf™-appen.

COURSEVIEW-KARTOR I FULLFÄRG

Visa detaljer hål för hål för fler än 41 000 banor över hela världen. Förhandsvisa doglegs, bunkrar och vattenhinder, greenutformningar och flaggplacering var du än är på banan eller i klubbhuset.

PLAYSLIKE-AVSTÅND

Funktionen justerar ditt avstånd för plan mark utifrån om målet finns i upp- eller nedförsbacke. Funktionen räknar ut var i slagets båge (kort eller lång) som bollen kommer att landa, i förhållande till avstånd på plan mark.

SMARTAVISERINGAR

Ta emot e-post, sms och aviseringar från din kompatibla smartphone direkt på enheten, även om du är mitt på banan. Anslut till golfgemenskapen och dela din score via Garmin Golf™-appen.

GARMIN APPROACH S62

WE’VE GOT YOUR GAME
Approach S62 är en förstklassig golfklocka med GPS som samlar in den viktiga information som du behöver och ger dig de bankartor du behöver, direkt på din handled.

Här kommer solen. Och klockans skärm går fortfarande att läsa.

Med mer än 41 000 förinlästa banor kan du se din på din handled.

En caddie som är vid din sida hela tiden och som vet vad du ska slå och var du ska sikta.

Vill du ha avancerade data, turneringar och mer? Hämta Garmin Golf™-appen.

Anslut till mer än banan. Få aviseringar direkt till klockan.

Vill du spela dygnet runt? Det kan du nästan, med GPS-läget som fungerar i upp till 20 timmar.

Garmin Approach® S62 - Svart
Garmin Approach® S62 - Vit

STÖRRE SKÄRM
Den stora, lättlästa pekskärmen i färg på 1,3 tum är 17 % större än Approach S60, så att din upplevelse blir mycket bättre.

ANPASSNINGSBARA URTAVLOR
Hämta egna urtavlor, appar och widgets från Connect IQ™. Du kan också anpassa din klockas utseende med ett foto från din mobila enhet.

LIKA BRA UTANFÖR BANAN
Oavsett om du precis avslutat en runda och är i klubbhuset eller om du ska ut på stan passar Approach S62 utmärkt som din klocka.

VIRTUAL CADDIE
Få hjälp från din caddie direkt i handleden. Virtual Caddie tar hänsyn till vindhastighet och vindriktning och föreslår en klubba baserat på avståndet du normalt slår med just den klubban.

VINDHASTIGHET OCH VINDRIKTNING
Klockan visar vindhastighet och vindriktning, vilket underlättar ditt val av klubba och i vilken riktning du ska slå.

41 000 FÖRINLÄSTA BANOR
Klockan levereras med mer än 41 000 förinlästa CourseView färgkartor över golfbanor i hela världen. Hämta uppdateringar för banorna du spelar på mest.

PLAYSLIKE DISTANCE
Funktionen PlaysLike Distance justerar enheter med hänsyn till slag uppför och nedför.

GREEN VIEW
Funktionen Green View visar varje greens riktiga utformning, oavsett var du befinner dig på banan, och gör att du kan dra och släppa flaggan för mer exakthet.

PÅ GREENEN
Få snabbt en bild av den främre delen, mitten och den bakre delen av greenen, så att du kan slå det slag du vill.

PINPOINTER
När du befinner dig i döda vinklar talar funktionen PinPointer om för dig i vilken riktning flaggan finns, så att du kan få ut mesta möjliga av varje slag.

HINDERVY
Med den här funktionen kan du snabbt bläddra genom varje hinder på kartan och se viktig avståndsinformation, så att du vet vad du ska undvika.

HÅLL KOLL OCH RÄKNA POÄNG
AutoShot spelregistreringen identifierar automatiskt *1 slagavstånd. Kombinera det med tillvalet Approach® CT10-sensorer för klubbregistrering för att få bättre registrering.

MER STATISTIK
Kombinera med Garmin Golf-appen för att se analyser av ditt spel, delta i resultattavlor och turneringar och få mer information om ditt spel.

SMARTAVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone.

HÅLL DIG PÅ BANAN
Ta del av förinlästa aktivitetsprofiler för löpning, cykling, simning och mycket mer. Och få funktioner för aktivitetsspårning *3.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Förbättrad teknik för pulsmätning *3 mäter intensiteten i dina träningsaktiviteter och hur hårt du arbetar under aktiviteten.

PULSE OX
Använd funktionen Pulse Ox *4 för att mäta blodets syrsättningsnivå och ta reda på mer om din hälsa och träning.

BATTERI
Det inbyggda, uppladdningsbara batteriet håller i upp till 14 dagar i smartwatch-läge och 20 timmar i GPS-läge.

*1 Bollens läge och träff på bollen kan påverka den automatiska slagräkningen. Puttar registreras inte. Vissa slag, särskilt bunkerslag och chipslag, kanske inte alltid registreras.
*2 Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande.
*3 Noggrannhet för aktivitetsmätning.
*4 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.

GARMIN MARQ GOLFER

THE DRIVE FOR EXCELLENCE, RESTORED
MARQ Golfer speglar din passion för sporten. Det är den enda moderna tool watch med smarta funktioner, fler än 41 000 förinlästa golfbanor och med den mest avancerade registreringen av ditt golfspel någonsin.

Var du än befinner dig i världen är chansen stor att banan du spelar är en av de mer än 41 000 som är förinstallerade.

Den virtuella caddien är en pålitlig kompanjon som hjälper dig med klubbförslag och sikte.

Den keramiska infattningen har specialgjorda etsningar som motsvarar de 18 hålen och visar andra att du är här för att vinna.

Den har ett trefärgat jacquardvävt nylonarmband som är gjort för att prestera och som är framtaget utifrån tradition.

Inte bara sofistikerad utan även smart. Upptäck de moderna och praktiska uppkopplade funktionerna.

Från banan till styrelserummet utan paus eller laddning. Få upp till 28 timmar i GPS-läge.

VIRTUELL CADDIE
Få caddie-hjälp direkt runt handleden. Virtuell caddie tar hänsyn till vindhastighet och -riktning och föreslår en klubba baserat på avståndet du normalt slår med just den klubban.

VINDHASTIGHET OCH -RIKTNING
Klockan visar vindhastighet och -riktning, *1 vilket gör det mycket enklare att lista ut vilken klubb som ska användas och i vilken riktning du ska svinga.

41000 FÖRINLÄSTA BANOR
Klockan levereras med mer än 41 000 förinlästa CourseView-färgkartor över golfbanor i hela världen. Hämta uppdateringar för banorna du spelar på mest.

HINDERVY
Med den här funktionen kan du snabbt bläddra genom varje hinder på kartan och se viktig avståndsinformation, så att du vet vad du ska undvika.

KLUBB-REGISTRERING
Para ihop klockan med de medföljande Approach® CT10- klubb-spårningssensorerna för mer avancerade spårningsfunktioner, inklusive platser, avstånd och klubbtyp *2.

PLAYSLIKE-AVSTÅND
Med PlaysLike-avstånd justeras enheter med hänsyn till slag uppför och nedför.

GREEN VIEW
Med Greenvy visas varje greens riktiga utformning, oavsett var du befinner dig på banan, och gör att du kan dra och släppa flaggan för mer exakthet.

PÅ GREENEN
Få snabbt avstånd till den främre, mittre och bakre delen av greenen så att du kan slå som du önskar.

PINPOINTER
Även i döda vinklar talar PinPointer om för dig i vilken riktning flaggan finns, så att du kan få ut mesta möjliga av varje sving.

MER STATISTIK
Para ihop med Garmin Golf™ för att se analyser av ditt spel, delta i resultattavlor och turneringar och få mer information om ditt spel.

STRESS SCORE
Håll koll på pulsen *3 på handleden och även pulsvariabilitet för att beräkna din träningsbelastning.

APPAR OCH AKTIVITETER
Förinstallerade favoritappar och förinlästa aktivitetsprofiler finns för löpning, simning, cykling, vandring, rodd, skidåkning med mera.

PULSE OX-SENSOR
Kontrollera med Pulse Ox *4 om du vill veta hur väl kroppens syrenivåer anpassar sig till den tunnare luften på högre höjder.

ANDNING-SREGISTRERING
Se hur du andas under dagen, då du sover, under andningsövningar och yogaaktiviteter.

VÄTSKEKONTROLL
Det är viktigt för hälsans skull att dricka ordentligt med vatten. Registrera ditt dagliga vattenintag för att undvik uttorkning och för att se hur konsekvent ditt intag är från dag till dag.

SKIDDATA
Den här profilen kan skilja på skidåkning och klättring och visar mätvärden som är specifika för stigning och höjdminskning.

ABC-SENSORER
Navigera nästa spår med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass.

MULTI-GNSS
Få åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS.

TOPO- OCH SKIDKARTOR
Ge dig ut med förinlästa topografiska kartor och visa namn på pister och svårighetsnivåer för 2000 skidorter över hela världen.

PRESTATIONSDATA
Visa prestationsdata som omfattar löpningsdynamik *3, VO2 Max justerat efter värme och höjd, återhämtnings-rådgivare och mer *3.

SMARTAVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone från Apple® eller Android™.

MUSIKAPPAR
Synkronisera spellistor från dina konton på musikstreamings-tjänster, som Deezer, Amazon Music och Spotify®, till klockan så att du kan lyssna utan telefonen. I MARQ® Golfer kan du lagra upp till 2 000 låtar.

POWER MANAGER
Se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du kan göra ändringar som förlänger batteritiden.

BATTERI
Inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri som ger upp till 12 dagars batteritid i smartwatch-läge, 28 timmar i GPS-läge, 48 timmar i UltraTrac™-läge och 9 timmar i GPS-läge med musik.

*1 När den är ihopparad med en kompatibel smartphone.
*2 Bollens läge och kontaktyta kan påverka slagspårning. Spårningen fungerar inte på puttar. Vissa slag, särskilt chip-slag vid greenen, kanske inte kan spåras.
*3 Noggrannhet för aktivitetsmätning.
*4 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.
*5 Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande.

Apple är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder. Android är ett varumärke som tillhör Google LLC. Amazon Music och alla tillhörande logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag. SPOTIFY och Spotify-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Spotify AB.

Garmin Golfklockor - Produktlista

Garmin MARQ© Golf

010-02395-00

21 899

kr

Garmin Approach® S62 - Vit

010-02200-01

6 299

kr

Garmin Approach® S62 - Svart

010-02200-00

6 299

kr

Garmin Approach® S60, Premium

010-01702-02

6 499

kr

Garmin Approach® S60 - Svart

010-01702-00

4 499

kr

Garmin Approach® S40 - Vit

010-02140-02

2 999

kr

Garmin Approach® S40 - Svart

010-02140-01

2 999

kr

Alltid FRI frakt    |   Alltid 2 års garanti    |    Fysisk butik    |   60 dagar öppet köp

KAMPANJER

» Klockor
» Accessoarer
» Smycken

KONTAKT

Klockia / Gotlands Ur AB  Hästgatan 24
621 56 Visby  |  Sweden 
» E-post: info@klockia.se
» Om företaget

Telefon 0498 - 27 12 90

Öppettider kundtjänst:
Mån - Tor 12.00 - 16.00

OBS Tillfälliga öppettider i butiken:
Mån - Fre: 10.00 - 18.00
Lör: 11.00 - 15.00
Sön + övriga helgdagar: Stängt

NYHETSBREV, NYHETER & KAMPANJER

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

Copyright © 2003 - 2020 Gotland Ur AB, all rights reserved    |  » Sitemap   |  » Cookies / GDPR