klockia logga

Varukorgen är tom

Hem / KLOCKMÄRKEN / Garmin / Garmin Instinct / GARMIN Instinct Crossover Svart

Fri Frakt* ✓Minst 1 år garanti ✓60 dagar öppet köp ✓Prismatch*

Art.nr. 010-02730-03
Tillverkare Garmin
Modell Instinct
Dam / Herr Damklocka, Herrklocka
Glas Härdat glas
Skärm Monokrom, läsbar i solljus, transflektiv MIP (memory-in-pixel) 176 x 176 pixlar
Diameter 45 mm
Tjocklek 16 mm
Boett Fiberförstärkt Polymer
Boett färg Svart
Armband Silikon
Armband färg Svart
Armbands bredd 22 mm
Vattentät Ja
Klassifikation 10 BAR (bad/simning)
Urverk Hybrid smartwatch
Batteri Smartwatchläge: upp till 28 dagar
Datum Ja
Dag Ja
Tidtagning Ja
Larm Ja
Belysning Ja
Andra tidszon Ja
Vikt 65 g

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask. Registrera din Garminklocka hos Garmin och få totalt 3 års garanti.

LÅNG BATTERITID Du går din egen väg och är nästan alltid på språng. Så du behöver en smartwatch som inte laddar ur. Instinct Crossover smartwatch har upp till 28 dagars batteritid i smartwatchläge, upp till 20 timmar i GPS-läge och upp till 71 dagar i batterisparläge.

HÅLL KOLL PÅ TIDEN De självlysande (Super-Luminova® Pigment) analoga visarna på denna smartwatch är ljusstarka, lätta att läsa och otroligt tillförlitliga. Med den inbyggda teknologin RevoDrive får du exakt analog tidsmätning.

TÅLIG OCH ROBUST Djärv. Tålig. En smartklocka som har infattning med dubbla lager. Med en högupplöst digital skärm med smarta funktioner. Denna smartwatch är dessutom vattenklassad till 10 ATM och värme- och stöttålig. Så du kan göra det du gillar.

TEKNOLOGIN REVODRIVE™ Med teknologin RevoDrive får du exakt analog tidtagning även i de mest krävande miljöerna.

SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på din smartklocka när den är parkopplad med en Android eller Apple smartphone. I denna smartklocka kan du till och med svara på sms om du har en Android-telefon.

SYNKRONISERA MED APPEN GARMIN CONNECT™ Se all information om din hälsa och träning på ett och samma ställe. Garmin Connect-appen, som du kan ha på din kompatibla smartphone, är ett växande online community där man kan koppla upp sig, tävla och dela.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER När din smartklocka och telefonen är parkopplade kan ett meddelande med din befintliga plats skickas till dina kontakter manuellt eller – under utvalda utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor *1.

TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY™ Betala snabbt och enkelt med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay via deltagande leverantörer.

CONNECT IQ™ Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält samt hämta appar och widgets från Connect IQ-appen på en kompatibel smartphone.

INBYGGDA SPORTAPPAR Gör det du älskar med förinstallerade aktivitetsprofiler för löpning, cykling, simning, styrketräning, inomhusklättring, virtuell löpning, golf, yoga med mera.

HIIT-PASS Den här aktivitetsprofilen håller koll på dina HIIT-pass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och anpassade pass. Ange antal rundor, arbets-/vilointervall med mera.

VO2 MAX Träna smartare med VO2 max, en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera. Det tar till och med hänsyn till prestationsförändringar som kan orsakas av hög värme eller hög höjd.

DAGLIGA FÖRSLAG PÅ TRÄNINGSPASS Om du vill ha träningshjälp som tar hänsyn till dig och din konditionsnivå kan du få dagliga rekommendationer baserat på din aktuella träningsbelastning och träningsstatus.

ÅTERHÄMTNINGSTID Efter varje träningspass får du veta hur lång återhämtningstid du behöver innan du kan köra ett nytt hårt pass. Träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn tas med i beräkningen.

LÖPKRAFT Få kontinuerlig mätning på handleden av hur mycket kraft du använder när du springer med en Running Dynamics Pod eller HRM-Pro™ Plus pulsmätare.

MTB-DYNAMIK Logga detaljerna i varje cykeltur med hjälp av mått på mountainbikedata plus specialiserade mått på intensitet och flöde som betygsätter ledens svårighet och hur jämn din utförskörning är nedför en led så att du får ett resultat som du kan slå nästa gång.

STÖD FÖR MULTI-GNSS Oavsett om du vandrar, cyklar mountainbike eller håller på med terränglöpning eller skidåkning får du tillgång till flera globala satellitnavigeringssystem (GPS, GLONASS och Galileo) så att du kan spåra i mer utmanande miljöer än med bara GPS.

ABC-SENSORER Navigera nästa rutt med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass.

TRACBACK® Använd den här funktionen och navigera tillbaka längs samma rutt så att du är säker på att du tar samma rutt tillbaka till startpunkten.

REFERENSPUNKT Håll koll på en känd plats – som din bil eller startpunkten – i förhållande till din plats, och hitta enkelt tillbaka till den.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Få pulsdata *3 i din smartwatch med varningar om pulsen förblir för hög eller för låg medan du är i vila. Mät hur hårt ditt hjärta arbetar under aktiviteter.

STRESSÖVERVAKNING Pulsvariabilitet används för att beräkna din stressnivå så att du kan se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag.

SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få en komplett överblick över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn. Visa allt i en särskild widget som innehåller din sleep score och insikter.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.

PULSOXIMETER Vid höjdacklimatisering och sömnregistrering mäter en pulsoximetrisensor4 hur väl kroppen absorberar syre via ljusstrålar vid handleden.

METABOLISK ÅLDER Denna funktion använder kronologisk ålder, högintensiva aktiviteter varje vecka, vilopuls samt BMI för att uppskatta om din kropp är yngre eller äldre än du är. Få tips på hur du sänker konditionsåldern.

INTENSIVA MINUTER Följ hur många minuter av högintensiv aktivitet du får till, när du tjänar in dem och under vilken aktivitet. Du kan även se dem på ett datafält under dina aktiviteter.

1 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety.
Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande.
3 Noggrannhet för aktivitetsmätning. 4 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone.

Skriv en recension

Minst 1 års garanti

 Fysisk butik

 60 dagar öppet köp

KONTAKT

Klockia / Gotlands Ur AB | Hästgatan 24, 621 56 Visby | Sweden 
» E-post: info@klockia.se
» Om företaget

Telefon: 0498 - 27 12 90

Öppettider kundtjänst: Mån - Tor: 9.00 - 16.00

Öppettider i butiken:
Mån - Fre: 10.00 - 17.00
Lör: 11.00 - 14.00
Sön & övriga helgdagar: Stängt

NYHETSBREV & KAMPANJER

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

FÖLJ OSS PÅ:

                  

LEVERANS VIA:

BETALA MED:

klarna betalloggor

Copyright © 2003 - 2024 Gotland Ur AB, all rights reserved    |  » Sitemap   |  » Cookies / GDPR